Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
11 Mayıs 2024 13:09

Merhaba kullandığım Sipay portalında biranda para yükleyememeye başladım. Müşteri hizmetlerini aradım. Kaldı ki bu görüşmeden de müşteri memnuniyeti kalitesi yönünden memnun kalmadım. Dinlenildiği takdir de ismimi söylediğim halde tekrar ismimi sormalar. Şikayetçi olduğum problemi bana tekrar prosedür olarak okumaları vb. Neyse asil probleme gelelim. Şikayetçi olduğum konu ile ilgili olarak müşteri temsilciniz aplikasyonu güncellemeyi tavsiye etti aplikasyonum güncel!
Daha önce hesap yükseltme işlemi yapıp yapmadığımı sordu. Zaten problemimiz hesabın yükseltilememiş olması. Neyse sonuç olarak temsilci kayıt açtı, teknik ekibe ileteceğini söyledi. Daha trajikomik ise hafta sonu olması nedeniyle kendileri pazartesi günü ilgileneceklerini söylediler. Pardon? Şaka misiniz? Tamam siz pazartesiyi bekleyin ben platformunuzu kullanmaktan vazgeçerim olur biter.

15 Mayıs 2024 11:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Tarafınıza geri dönüş yapılarak bilgi verilmiştir. Mail adresinize işleminizi tamamlayabilmemiz için gerekli evrakların listesi iletilmiştir. İyi günler dileriz

Emre
16 Mayıs 2024 09:31

Yollanan evrak listesi ile talebim aynı yönde değildir. Sizin geri dönüşünüz için ben tekrar telefon açmak zorunda kaldım. Kaç kere müşteri temsilcilerinizle görüştüm. Bu kadar basit bir işlem için bu kadar uzun geri dönüş süresi kabul edilebilir değildir. Kaldı ki aplikasyondan yapılabilecek bir işlem için bir sürü evrak kağıt kürek talep ediliyor. Mevcutta hesabı olan birisi için bu kadar prosedür ''sözüm ona'' dijital bankacılık olarak kendini tanıtan bir yer için garip değil mi?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sipay Hesap Yükseltme Sorunu Ve Para Blokesi

21 Mayıs 2024 14:06
Sipay Hesap Yükseltme Sorunu Ve Para Blokesi

Kimlik Onayı Sorunu Nedeniyle Hesap Yükseltilemiyor Ve Bakiye Kullanılamıyor

Atilla
29 Ağustos 12:21
kimlik-onayi-sorunu-nedeniyle-hesap-yukseltilemiyor-ve-bakiye-kullanilamiyor-1.jpg

Furkan
08 Nisan 13:29