Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Yoğum Bakımda Duran Hastaya Yapılan Kötü Davranış

04 Eylül 2024 20:56

Hastanenizde trafik kazası geçirmiş olan yengem yoğun bakımda yatarken bir hemşire tarafından 'hemşire hanım' yerine sadece 'hemşire' dediği için (kaza nedeni ile zor konuşabildiği için kısa cümleler ve kelimeler kullanabiliyor sadece bizim görüş saatlerimizde bile) hemşire tarafından özür dilenmesi istenmiş. Yengem sadece 'özür' diye dilediği için üstünü açıp yemek ve su vermemekle tehdit edip, o halde acı çeken kadını sadece 'hanım' demediği için o halde bırakıp gitmiş. Yengemi o halde üstü açık şekilde gören diğer bir hemşire gelip 'Niye sizin üstünüz açık?' diye sormuş. Yengem de anlatabildiği kadarıyla anlatabilmiş. Diğer gelen hemşire de 'O kadın zaten bunu herkese hep yapıyor' deyip yengemin üstünü örtüp ilgilenmiş. Hastanede böyle bir hemşireyi nasıl çalıştırabiliyorsunuz? Biz hasta insanları kimlere emanet ediyoruz? Böyle bir kötü muamele görmedik. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Hastanenizde bu olayın peşini bırakmayacağız!

Şarköy Devlet Hastanesi Aşırı Saygısızlar Özensinler

03 Ağustos 2024 14:56

07 Ekim 2023 01:46
Cagla sonuçtan hiç memnun değil

Murat Kölük Devlet Hastanesi Hastanede Kötü Hemşire Deneyimi

24 Ocak 2025 20:31
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Saygısız Ve İlgisiz Hemşire Davranışı

24 Kasım 2024 19:53