Hürü sonuçtan hiç memnun değil

Silverfleet Capital'den Para Çekme Sorunu Ve Sigorta Ücreti Talebi

17 Temmuz 2025 11:24

Silverfleet Capital yurtdışı forex şirketinde işlem yaptığım paranın geri çekilmesinde sorunlar yaşadım, 10000 dolar sigorta ücreti talebini yatırmadığım için para hesaptan çıkmış görünüyor fakat hala banka hesabıma geçmedi. İlginize teşekkür ederim.

silverfleet-capitalden-para-cekme-sorunu-ve-sigorta-ucreti-talebi-2.jpg

Beste sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 22:49

Silver Fleet Capital Kurumsal Görünüp Yanıltıyor

16 Aralık 2024 09:36
Silver Fleet Capital Kurumsal Görünüp Yanıltıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 14:57
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Yatırımcıyı Mağdur Eden Forex Firması: Para Çekme Sorunları Ve Ek Ücret Talepleri

21 Nisan 2025 00:13
Nilifer sonuçtan hiç memnun değil

Borda Finance Üzerinden Yatırdığım Ve Kazandığım Parayı 10 Gündür Alamıyorum, Sürekli Ek Ücret Talep Ediliyor

26 Ekim 2025 14:29
borda-finance-uzerinden-yatirdigim-ve-kazandigim-parayi-10-gundur-alamiyorum-surekli-ek-ucret-talep-ediliyor-8-94.pdf
borda-finance-uzerinden-yatirdigim-ve-kazandigim-parayi-10-gundur-alamiyorum-surekli-ek-ucret-talep-ediliyor-7-95.pdf
borda-finance-uzerinden-yatirdigim-ve-kazandigim-parayi-10-gundur-alamiyorum-surekli-ek-ucret-talep-ediliyor-6-93.pdf
borda-finance-uzerinden-yatirdigim-ve-kazandigim-parayi-10-gundur-alamiyorum-surekli-ek-ucret-talep-ediliyor-5-87.pdf
borda-finance-uzerinden-yatirdigim-ve-kazandigim-parayi-10-gundur-alamiyorum-surekli-ek-ucret-talep-ediliyor-4-42.pdf
borda-finance-uzerinden-yatirdigim-ve-kazandigim-parayi-10-gundur-alamiyorum-surekli-ek-ucret-talep-ediliyor-3-11.pdf
borda-finance-uzerinden-yatirdigim-ve-kazandigim-parayi-10-gundur-alamiyorum-surekli-ek-ucret-talep-ediliyor-2-10.pdf
borda-finance-uzerinden-yatirdigim-ve-kazandigim-parayi-10-gundur-alamiyorum-surekli-ek-ucret-talep-ediliyor-1-58.pdf