Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Sihirly.com Fal Uygulamasında Cevapsız Kalan Kredili Gönderimler Ve İade Talebi

24 Ekim 2024 22:30

Fal için kredi satın aldım. 16.10.2024 de fal gönderdim ama falıma cevap gelmedi. Daha önceden de kaç kere gönderdiğim biriydi. Yoğunluğu vardır. Belki diyerek yine kredi aldım ve başkasına fal gönderdim 21.10.2024 tarihinde ama onunda daha cevabı gelmedi. Şu anda tüm param boşuna gitti. Bir haftayı geçkin bekliyorum. Uygulamadan destek ekibine yazdım. Mail attım ama asla dönüş yapmadılar. Artık paramın iadesini istiyorum. Dönüş yapmazlarsa şikayet edilebilecek tüm kurumlara şikayet edeceğim. Bu kadar da oyalanmaz insan.

10 Aralık 2024 21:39

Sihirly adlı fal uygulamasında aylar önce falıma bakmadıkları için sorun yaşadım. 16 ekimde fal göndermiştim. 22 ekime kadar bekledim yorumlanmadı. Sonra 22 ekimde destekten ulaştım ama dönüş olmadı. 25 ekimde şikayet vara yazınca hemen destekten ulaştılar. İadede yaptılar ama tavırları o kadar kötü ki sanki ben yanlış bir şey yapmışım gibi. Kaç gün bekledim sonra direkt destekten ulaştım en son buraya şikayet ettim. Bu kadar anlayışlı tavrıma şikayeti kaldırdıktan sonra falıma bakmayarak karşılık verdiler. Konuşmaların görsellerini ekliyorum. Bu uygulama tamamen güven kaybı. Her gün 1 tane ücretsiz fal atma hakkımız var ve bu sorunu yaşamadan önce 1 saat önce cevap gelirdi şimdi günlerdir bakılmıyor. Bende kaldırdığım şikayetimi tekrar ekliyorum. Bu kadar kötü bir uygulama ve müşteri hizmetleri olamaz. Ayrıca hala hesapta kalan 250 kredim var. Bu onu da kullanamayacağım anlamına geliyor. Gerçekten çok kötü bir uygulama.

25 Ekim 2024 00:10

Hemen falları iptal etmişler. Ben kredilerin ücret iadesini istiyorum. Kredileri çeyizime koymak için almadım. Fal bakılmıyorsa ne anlamı var? Bu nasıl tüketici anlayışı?

25 Ekim 2024 13:43 (Şikayetten 15 saat sonra)

Yaşadığınız olumsuz deneyim için çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizinle görüşme sağladık ve ücret iadenizi gerçekleştirdik.

26 Ekim 2024 10:16

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

26 Ekim 2024 10:17

Ücret iadeleri için teşekkür ederim.

21 Eylül 2023 19:38

21 Nisan 2024 20:41