07 Haziran 2024 01:00

Tarafıma kayıtlı 34 YS 0879 plakalı aracımı, kendim 25.05.2024 tarihinde kullanırken saat 21.10 sıralarında İstanbul ili Silivri ilçesinde, 57 AAH 996 plakalı aracın şehir içinde yüksek hızda gelirken kontrollü kavşakta dönmekte olan 34 YS 0849 plakalı aracımın sol arka kapı tarafına çarpması sonucu aracım hasar görmüştür. Tutulan kaza tespit tutanağında 34 YS 0879 plakalı aracımın 'A' harfli araç olduğu ve 57 AAH 996 plakalı aracın ise 'B' harfli araç olduğu belirtmemize rağmen, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin komisyon çoğunluğunun verdiği kararda yanlışlık yapılmıştır. 34 YS 0879 plakalı benim aracımın 'B' harfli araç olarak gösterilerek %100 kusurlu olduğu ve 57 AAH 996 plakalı karşı tarafın aracının 'A' harfli araç olarak kusursuz olduğu şeklinde hatalı bir karar verilmiştir. Lütfen ilgili kişilerden hatanın düzeltilmesini talep ediyorum.

07 Haziran 2024 15:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

07 Haziran 2024 15:37

Merhaba sitenizde iletişim formu doldurma aşamasında telefon bilgileri girilememektedir.

10 Haziran 2024 10:07

Sitenizden gerekli bilgiler dolduruldu sizden geri dönüş beklemekteyiz

Hayati
Hayati

Hocam merhaba aynı sıkıntıyla uğraşıyorum bir sonuca varabildiniz mi

Sorununuz çözüldü mü? Aynı birebir durum bende de var

29 Nisan 2024 21:01
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Hatanın Düzeltilmesini Talep Ediyorum
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezinin A Ve B Harfli Araçları Karıştırmak

07 Nisan 2024 11:23

12 Temmuz 2024 16:19