Şifa Kapında (sifakapinda.com) Müşteriye Karşı Yapılan Saygısızlık Ve Özensizlik

03 Ekim 2023 14:31

27.10.2023 tarihinde 12 adet softem arı sütü kremi ve 6 adet mavi Anemon kremini eşim için sipariş verdim. Ancak siparişi pazartesi gününe kadar yani 6 gün boyunca kargoya verilmedi bende bunun üzerine telefon açtım telefona çıkan şahıs ürününüzü pazartesi kargoya vereceklerini söyledi kapattı. Aradan 3 saat geçti ve tekrar arayarak softem arı sütü krem ürünlerinin elinde kalmadığını belirtti bende peki diğeri var mı dedim depoya bakıp 1-2 saat içerisinde haber vereceğini söyledi. Bende acem olduğunu lütfen bilgi verin dedim. İşte olay tam buradan sonra başladı. Aradan 4 saat geçti aramadılar. Ben aradım. Bu sefer daha yeni 2 saat oldu dedi telefondaki arkadaş bende sabah 9:30'da aradığımı saatin 13:45 olduğu söyledim. Tamam dedi birazdan döner arkadaş dedi ve kapattı. Ertesi gün oldu dönen yok. Ben tekrar aradım. Dedim yaptığını çok ayıp bu terbiyesizlikten başka bir şey değil dedim. Vereceğini 1 bilgi neden böyle insanları mağdur ediyorsunuz dedim. Varsa var deyin yoksa yok deyin dedim. Bunu der demez yok dedi. Resmen başından savmak için eminim depoya bile bakmamıştır. Kısacası işlerini severek yapan ilgilenen bir firma değil kesinlikle memnun kalmadım.

Warma Isı Ürünleri Ürün Göndermeme Telefona Cevap Vermeme

19 Temmuz 2023 19:43