Shima Clinical Hayal Kırıklığına Uğratan Estetik Deneyimi

Shima Clinical Hayal Kırıklığına Uğratan Estetik Deneyimi
06 Mayıs 2024 18:56

Yaklaşık iki yıl önce Kadıköy'deki Shima Clinical adlı klinikte bir kampanya gördüm ve ilgimi çektiği için klinikle iletişime geçtim. Bana başka bir kampanyayı önerdiler ve ikna oldum. İstanbul'da yaşamadığım için işlemi yaptırıp gerisini sonra düşüneceğimizi söyledim. Bir seans dolgu ve bir seans botox uygulandı. Ücretini peşin olarak ödedim ancak işlemden memnun kalmadım; dolgular ağız kenarlarımda parça parça bir halde uzun süre kaldı. Üstelik İstanbul'dan ayrılmadım. Yapılan işlem üç aşamalı olacak ve beğenirsem iki seans daha dolgu yaptıracaktım. Bana bazı kağıtlar imzalattılar ve bunların işlemle ilgili olduğunu söylediler. Ancak sonradan anladım ki imzaladığım şey bir senetmiş. Daha sonra kliniğin yetkilileri tarafından arandım ve bana borcum olduğu söylendi. Yaptırdığım işlemin ücretini ödediğimi ve yapmadığım bir işlem için neden ödeme yapmam gerektiğini sordum. Karşı tarafın tavrı son derece çirkin ve saygısızdı; icraya verileceğimi ve işlemi yapsam da yapmasam da bu parayı ödemem gerektiğini iddia ettiler. Bugün avukatları tarafından arandım ve icraya verildiğimi öğrendim. Bu durumdan şikayetçiyim; bana işlem yapmasam bile bu senedi ödemekle yükümlü olduğumu belirtmediler. İnsanları küçük manipülasyonlarla yanıltıyorlar. https://www.instagram.com/shimaclinical?igsh=MXhxZW02N29tM3N2Mw

İlknur
İlknur
09 Mayıs 2024 20:52

Yanlışlığı düzeltiyorum : İşlem sonrası İstanbul'dan ayrıldım tekrar Bodrum ve yurt dışında yaşıyorum. Evime haciz koydular 3600 lira için. Bugün ödemeyi icradan ödedim. Kötü niyet den mahkemeye veriyorum kliniği. Avukatım Bunun bir kötüye kullanım olduğunu. Başka şehirde yaşadığım için zaten ödemekle yükümlü olmadığımı söyledi. İhbar eski adresime muhtarlığa bırakıldığı için itiraz edemedim. Peşini bırakmayacağım.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Shima Clinical Vermediği Hizmetin Ücreti İçin İcraya Başvurdu

24 Nisan 2024 17:55
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Gin Güzellik. Dolgu, Botoks Problemi

14 Aralık 2023 00:33