Sheismono İade Hakkım Kullandırılmadı

01 Mayıs 2024 12:56

Tüketiciler, uzaktan yapılan alışverişlerde (internet, telefon yoluyla gibi) 14 gün, kapıdan satışlarda yine 14 gün ve taksitli alışverişlerde ise 7 gün içerisinde, hiçbir gerekçe ileri sürmeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir. Cumartesi günü Alsancak'taki SHE is mono mağazasından yaklaşık 1600 TL tutarında alışveriş yaptım. Bir kısmını iade etmek istedim. Salı günü fişimle mağazaya gittiğimde, iade almadıklarını, ancak değişim yapabileceklerini söylediler. Hukuk departmanında çalışan biri olarak yasal olan hakkımı hiçbir gerekçe göstermeden iade almadıklarını belirttiler. Israr etmeden mağazadan ayrıldım. Hakkımı tüketici hakları üzerinden arayacağım. Çek alarak alışveriş yapmaya zorlandım çünkü değişim hakkımın süresi geçebilirdi. Bu şekilde bir hakları olmadığını düşünüyorum. Küçük bir meblağ olsa da şu an paramı kullanamıyorum ve onlardan aldığım hiçbir ürünü kullanmıyorum. Enflasyon sürekli artıyor ve bugün alacağım fiyattan ileride alamayacağım. Hem param kullanılıyor hem de elimde hiçbir şey yok. Bundan sonra o mağazadan alışveriş yapmayacağım.

Nursima sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 17:33
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 12:13

22 Temmuz 2024 14:22
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 01:14
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 15:09