Simge sonuçtan hiç memnun değil

Seven Wolvin Şikayetçiyim

24 Mayıs 2024 13:01

Sevenwolvin.com.tr adlı sitenin Instagram'da devamlı reklamı çıkıyordu. Bu siteden birkaç gün arayla 2 tayt sipariş ettim. Bu sırada müşteri hizmetleriyle Instagram üzerinden görüşüp hangi beden almamın daha doğru olacağını sordum. Sipariş vermemi, beğenmezsem iade edebileceğimi yazdılar. Ben de sipariş verdim.

İlk tayt geldi. Kalitesini ve duruşunu beğenmedim. Rengi de internet sitesinde göründüğü gibi değil. Çok fazla iç gösteriyor. İkinci taytı da görüp birlikte iade ederim gerekirse diye düşündüm. İlk tayt 16 Mayıs, ikinci tayt 22 Mayıs tarihinde ulaştı. Pembe sipariş ettiğim tayt sarı geldi ama zaten o kadar kalitesizdi ki.

Müşteri hizmetlerine yazdığımda iade süresinin 3 iş günü olduğunu, ilk taytı iade almayacaklarını söylediler. 2. Taytın fotoğrafını istediler, iade sebebimi sordular. Yasal iade sürecinin 14 gün olduğunu ve henüz geçmediğini söylediğimde taytlarını hijyenik ürün olduğunu ve o nedenle 3 gün iade süresi olduğunu söylediler. Hijyenik ürünse asla iade almamaları ve bunu sitelerinde belirtmeleri gerekirdi. Burada biraz kuşkulandım ama neyse en azından birini iade edeyim diye düşündüm.

Instagram üzerinden tekrar görüştük. İade kodu istediğimde kargo ücretini benim ödeyeceğimi söylediler. Kargoya vermeye gittiğimde normalde ticari şirketlerin anlaşması olduğunu, kod paylaşılması gerektiği, kod olmadığı için 60 TL kargo ücretinin 250 TL'ye çıkacağını, paramı iade alamayıp bir de üstüne kargo ödeme ihtimalimin çok yüksek olduğunu söylediler. Toplamda 1800 lira ve bir sürü zaman kaybettim.

13 Mart 2024 16:30
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebim Reddedildi, Değişim Zorunlu Tutuluyor

02 Temmuz 2025 14:37
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
27 Eylül 2024 15:52

02 Mayıs 2024 11:26
Wind13butik İadem Yapılmıyor Lekeli Gönderim Beden Uymuyor
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 21:42
Büyükbeden_urunler (Instagram) Paramı Geri Vermiyorlar