23 Kasım 2023 09:58

Sevdiğim mobilyadan Mobesko Kocaeli mağazasından 7 ay önce aldığımız koltuğumuzun kumaşında renk değişimleri oldu. Ürünü aldığımızda herhangi bir sorunla karşılaşırsak bize yardımcı olacaklarının bilgisini verdiler. Kullandığımız 7 ay olmasına rağmen koltuğun kumaşının rengi değişti, krem koltuk kahverengi tonlarını aldı. Mağazayı defalarca kez aramamıza rağmen eve gelip koltuklarımıza bakmalarını ikna ettik. Eve geldiklerinde koltuğun kumaşının renginin değişmediğini, koltuğun kirli olduğunu beyan ettiler. Yıkatmamız gerektiğini söylediler. Dedikleri üzere ertesi gün koltukları yıkattık ancak herhangi bir değişiklik olmadı, yine kumaş rengi aynı şekilde kaldı, ayrıca 7 ay kullanılan koltuktan kir dahi çıkmadı, boşuna yıkattık. Yıkama zaten bu sürecin bizi oyalama aşamasıydı! Yıkattıktan sonra tekrar aldığımız yerle iletişime geçtik, maalesef ki pek fazla olumlu sonuç alamadık; ürünü satın alırken vadettikleri geri dönüşlerin hiçbirini alamadık. Firmayla iletişime geçip bize geri döneceklerini söylediler. Geri döneceklerini dahi düşünmüyorum. Ben arayıp arkasına düşmesem kimse aramıyor, sormuyor. Eminim ki konu ile ilgili mağduriyetim giderilmeyecek, 'kullanıcı hatası' deyip geçiştirilecek. Bu konunun arkasındayım, nereye şikayet edilecekse her yere yazacağım. Kumaşının renginin koyulaşması müşteri kusuru değildir. Hadi diyelim böyle bir şey oldu, 7 ayda bu mümkün değildir! Konu ile ilgili acil geri dönüş beklemekteyim.

Mobilya Paketinde Kalite Sorunları

27 Şubat 2025 10:31
Mobilya Paketinde Kalite Sorunları

26 Ekim 2023 01:03
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Tokat Ezgi Halı Kötü Bir Alışveriş Deneyimi Yaşadım!

22 Aralık 2024 16:20
Seher sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 15:54

09 Mayıs 2024 20:16