Selenler Gross Market (Kırıkkale) Görevlisi Müşterilere Hakaret Ediliyor

05 Kasım 2023 19:06

05.11.2023 tarihinde 13:30 sırasında Kırıkkale Selenler (Gündoğdu Mahallesi) marketinde alışverişimi yaparken görevli olan G** v** isimli personele etiketi bulunmadığı için bir ürünün fiyatını sordum. Aldığım cevap bambaşka bir ürünün fiyatıydı. Bunu ona söylediğimde ‘ne fark eder’ diye cevap verdi. Annem yanımda olduğu için susup alışverişime devam ederken çalışma arkadaşı olan B** u** isimli personele bize bakarak bir şeyler söyledi ve birlikte bize ters ters bakmaya başladılar. Bunu fark edince bir problem mi var diye sorduğumda mağazada istediği gibi bakacaklarını belirttiler. Tekrar alışverişime devam ederek pastane reyonuna geçtim, ilgilenen olmadığı için bekledim.

Bekleme sürem uzayınca buraya birisi bakabilir mi diye seslendim. Bunun üzerine G** v** isimli personel çalışma arkadaşı B** u** isimli personel ile iş dışındaki konuları konuşurken bana konuşmalarının bitmesini beklememi söyledi. Ben de mesai saatleri içerisinde bizimle ilgilenmesi gerektiğini, arkadaşıyla olan özel hayat muhabbetini molada yapması gerektiğini söylediğim ve şikayetçi olacağımı bildirdiğimde ‘ben burada 3 yıldır çalışıyorum. Bana bir şey olmaz’ cevabını verdi. Almam gerekeni alıp devam ederken arkamdan ‘manyak mı ya? ’ diye konuştu. Ben bunu duyunca döndüm ve tartışma çıktı.

Ben oraya insanların egolarını tatmin etmek için hakaret duymaya değil, bedelini ödediğim bir şeyin hizmetini almaya gidiyorum. Şikayetimi yönetime ilettim, ancak işleme konulacağını düşünmüyorum çünkü ben dilekçe yazarken bile işletme müdürü ve müdür yardımcısı vazgeçirmeye çalıştı. Benim gibi daha fazla kişi hakarete uğramaması adına gereğinin yapılmasını ivedilikle talep ediyorum. Konu ile alakalı mağaza kamera kayıtları da incelenebilir.

27 Haziran 2023 00:31
İleli Süpermarket 'te Etiket Ve Kasa Fiyatı Farklı

13 Temmuz 2023 00:44
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zena Accessories Müşteriye Saygısızlık

07 Ağustos 2023 11:29
Göknur sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 16:16

25 Nisan 2025 20:39