Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Selda Hair Center Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

Selda Hair Center Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik
19 Aralık 2024 18:45

22 Kasım 2023'te ektirdiğim saç tutmadı, danışmanlar ilgisiz. Saçlarım tutmadığı için başvurduğumda revizyon yapılacağı ve tekrar ekim olacağı söylendi.

Şu anda oyalıyorlar. 'Hastaneyle mahkemelik olduk' gibi bahaneler üretiyorlar. Danışman k*** Bey'in işten ayrıldığı bilgisi verildi, ancak hala çalıştığını duyuyorum. Film çekip duruyorlar.

09 Ocak 2025 23:45

Selda Center bir pişmanlıktır saç ektirmek isteyen arkadaşlar iyi düşündün derim. Ekilen saç çıkmadı 2. Verilen sözler tutulmuyor danışmanlar ilgisiz bin bir türlü yalanı oyunu oynuyorlar (k***) adlı şahıs işten ayrıldı. Diyorlar danışman fakat sorduruyorum ki hala çalışmakta bu kadar düşmüşler işte müşterilerini böyle mağdur ediyorlar tonlarca para alıp arkalarına bile bakmıyorlar aldığınız para helal değildir.

Arslan
Arslan

Selda Center. Aralık 2023 saç ekimi yaptırdım 5500 civarı Ekim yaptık dediler. Saç ekimi sonrası çok cansız, seyrek saçlar çıktı. Cansız bir hal aldı ve olan saclarımda bayağı bir seyrelme dökülme oldu. 7 ay sonra ben memnun olmadığımı belirttim foto istediler. Gönderdim, evet olmamış dediler, Ekim sonrası dökülen saçlarım içinde ayrı bir fiyat çıkarıp tekrar Ekim yapalım dediler. Fiyat. Sordum. 1 yıldan fazla oldu ne arayan ne de soran var. Verdiğim paraya mı üzüleyim, çektiğim acıyamı Üzüleyim ekim sonrası. Dökülen kendi saçlarıma üzüleyim. Benim için tam anlamıyla bir hayal kırıklığı. Pişmanlık...

Ahmet Tektaş Hair Clinic Olumsuz Saç Ekimi

12 Aralık 2023 00:09