Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk İnci Photography Düğün Fotoğrafçılığı Deneyimi

12 Temmuz 2024 02:58
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Selçuk Bey ile iletişime geçtik. Durumu daha da detaylı olarak kendisiyle konuştuğumuzda bize çok güzel ve kibar bir yaklaşım sergileyerek bu olumsuzluğun telafi edilmesi için tekrar bir çekim yapılmasını önerdi. Planlayacağımız ileri tarihte tekrar bir çekim gerçekleştireceğiz ve bu güzel düşüncesi için kendisine çok teşekkür ediyorum.”

Düğün çekimi için birbirine çok benzer Instagram sayfaları arasından seçim yapmak çok zor. S***** İ***’yi tercih etmemizin nedeni referansımızın olmasıydı. Ama sadece S***** İ*** adıyla muhtemelen profesyonel bile olmayan fotoğrafçılarla çekim yapılıyor. İsme güvenip yola çıktık ama asık suratlı, dikkatsiz, enerjimizi aşağı çeken biriyle en özel anlarımızı ölümsüzleştirmek zorunda kaldık. Çekim sırasında gelinlikte, damatlıkta düzeltilmesi gereken yerler için bile uyarmadı, ham fotoğraflarda bunları görüp düzeltilmesini istediğimizde bunun için söz verilemeyeceği söylendi. Profesyonel bir çekim yapılıyor ve düzeltilme olmayabilir deniyor şaka gibi gerçekten. Zaten o kadar sıradan, öylesine, yapmış olmak için yapılan bir iş oldu ki fotoğraf seçerken bile çok zorlandık. Hiç rahat poz verememişiz, fotoğrafçının gerginliği direkt bize yansıdı. Zar zor seçtiğimiz albüm fotoğraflarını aşırı kalitesiz bir albüme basmışlar. Derisi erimiş plastik gibi, albüm sırtında kayma var, modelde tarih yazıyor diye seçmiştik zahmet edip o bile yazılmamış. Bir de güya video çekiyorlar, drone bozuk olmazsa onunla da çekim yapılacağı söyleniyor ama bir drone olduğundan bile şüpheliyiz. Fiyatı da uygun falan değil, piyasaya göre çalışıyorlar. Bizim en büyük pişmanlığımız oldu, kimseye asla tavsiye etmeyiz. Düğün çekimimize açıp bakma istediği bile duymuyoruz sayelerinde. Ayrıca bu olumsuzlukları bildikleri için anlaşma esnasında saçma sapan hiçbir hukuki kanuna uymayan sözde bir sözleşme imzalatıyorlar. İsim karalama yapılmayacağı ve yapılırsa her türlü yargı yoluna gideceğini yazmışlar sözde sözleşmelerine. Kendileri bu şekilde yaptığı işi ahlakıyla ve layığıyla yerine getirmeyen insanlardır. Son olarak fatura vs. De kesmeden vergi kaçırıyorlar.

Hasan
Hasan
18 Temmuz 2024 20:43

09 Temmuz 2023 11:19

04 Ocak 2024 17:20

21 Kasım 2023 13:59
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Lensimingözünden Photography Özel Günümde Hayal Kırıklığı: Fotoğraf Ve Video Hizmeti

26 Mart 2025 12:11

14 Temmuz 2023 20:46