Seher Koç Bahis Danışmanlık Bahis Danışmanlık Şikayetleri

02 Eylül 2024 00:02

Merhabalar aynı durumlar bende de oldu S**** K** bahis danışmanlık şirketinden para aldılar ve geri bir ödeme olmadı yetkililer çözer inşallah ve sosyal medyada böyle şirketler çok. 31 Ağustos 17:41
Kesinlikle paramı geri istiyorum toplamda 30bin₺ mi aldılar geri dönüş olmadı oyalıyorlar bakmıyorlar telefonlara mesajlara S**** K** Holding adı altında böyle bir mesaj atıyorlar, sizden vergiler adı altında kazandınız deyip kupon ve paralar istiyorlar. Paramı geri istiyorum. Merhabalar, 2016 yılından beri analiz ekibimizle bahis oynamaktayız. İşlemler tamamen yasaldır. %96.8 garanti veriyoruz. Kuponunuz kaybederse para iadesi gerçekleştiriyoruz. Bugün oynanacak olan kuponlarımıza katılım sağlamak isterseniz sizlere muhasebe IBAN bilgilerini iletiyorum. En az 400₺, en fazla 3.000₺ basabiliyorsunuz. Kupon satışı yapmıyoruz. Adınıza kendimiz oynuyoruz, yatırdığınız tutar kupona basılır. Maçlar bittiğinde adınıza oynatılan kuponu videolu şekilde iletiyoruz. Yasal bülten maçları olduğu için inceleyebilirsiniz. Kazancınız aynı gün içerisinde transfer edilir. 400₺ yatırım bedeline ait kazanç ortalama 110 bin₺ 1000₺ yatırım bedeline ait kazanç ortalama 240 bin₺ 2000₺ yatırım bedeline ait kazanç ortalama 320 bin₺ karşılığında isteğimiz şunlardır: 1- teşekkür videosu çekmeniz, 2- çevrenize önermeniz. Katılım sağlamak isterseniz muhasebe hesap bilgilerini iletebilirim.

Duygu

Duygu hanim bende aynı durumdayım 37 bin tl kaptırdım birbirimize yardımcı olalım mağdur olarak

Duygu

Bende 105 bin ₺ kaptırdım. Hala dönüş sağlamadılar. Savcılık ve karakola baş vurdum az önce. Avukatımla Gerekli işlemleri başlattık. Yorumu kaldırın iade yapacağız dediler hala yapmadılar.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Seher Koç Bahis Danışmanlık Yanıltıcı Mesajlarla Para Talep Ediyorlar

29 Ağustos 2024 11:32
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Emel Zorlu Danışmanlık Yanıltıcı Kazanç Vaadi Ve Ekstra Ücret Talepleri

08 Şubat 2025 13:20
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 19:56