Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sayar Otomotiv Türkiye´nin 1 Numaralı Traktör Yedek Parça Sitesi

10 Şubat 2024 01:16

Sayar Otomotiv (Kırkağaç/MANİSA) isimli traktör yedek parçası satan bir firmadan, 480 Türk Fiat marka eski traktörünü boyamak isteyen bir yakınım için bu marka model traktör için görselini paylaştığım yan yazı takımını sipariş ettim. Halen 63 liraya satılan bir ürün. 85 lira kargo bedeli ile 148 lira satıcıya ödeme yaptım, dekontum mevcut. Yurtiçi Kargo ile gönderilmiş. Ürün bana ulaşmadan ve tarafıma ilgili kargo tarafından herhangi bir bilgilendirme yapılmadan (teslim edilemedi) kaydı ile geri gönderilmiş. (kargo firması ile ilgili şikayet ayrıntılarını satıcı ile ilgili olmadığı için burada paylaşmıyorum) Satıcının beni araması ile durumdan haberdar oldum. Kargo firması ile ilgili sorun olduğunu dile getirince önce "kargo bedeli üründen pahalı zaten" dendi. Kargo bedelini tekrar ödemeyi teklif ederek IBAN no istedim."Ürün zaten kargodan ucuz, o kadar uğraştığımız için biz zarardayız"dendi. Mağduriyet yaşayanın kendim olduğunu, kargo bedeli dahil peşin ödeme yaptığımı ve tekrar kargo bedeli ödemeye de razı olduğumu tekrar ifade ettiğim halde "50-60 liralık bir şeyle uğraşamayız tekrar, yapacak bir şey yok"cevabını aldım. Hasarlı ya da eksik, elime geçen hiçbir ürün olmadan firmaya yaptığım ödeme ve gördüğüm saygısızlık ile kaldım. Satıcının tarafımla iletişime geçmesini ve ürünü tekrar göndermesini kesinlikle istemiyorum. Satıcının ifadesi ile "50-60 liralık bir şeyle ben de uğraşamam tekrar, yapacak bir şey yok." Dile getirmek istediğim satıcı-müşteri ilişkisi böyle olmamalı. Ürün bedeli 1 Türk Lirası bile olsa...

Veysel
Veysel

Kalitenin adresi Sayar otomotiv herkese tavsiye ederim.

Murat Ticaret Yedek Parça (murateticaret.com) Kargoda Hasarlanan Ürünler Ve İlgisiz Satıcılar

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 17:28