Saxenda Ürün Kullanımı Sonrası Yaşanan Şiddetli Bulantı Ve Kusma

10 Ekim 2024 11:36

Ürünü 4 bin küsura aldık. Sadece bir doz kullandım, beni mahvetti; içimde öyle bir bulantı ve kusma geldi ki anlatılacak gibi değil. 5 kez kustum ama safra sarı sarı kustum ve bir daha kullanmadım, korktum. Elimde o kadar verdiğim ürün kaldı. Herkeste böyle etki oluyor mu, sadece bana mı oldu bilmiyorum. Kusma olurmuş ama benimki bildiğin sarı sarı kusma, felaketti.

profile profile

Yorumlar (35)

Selma
Selma

Eğer satarsanız ben almak isterim eczane fıytından daha uyguna

Elif

Alerji sonrası Benim de elimde 2 kalem ve ilk ve tek doz 0,6 mg kullanım sonrası kalem mevcut. Ankara'da olan ve iğneyi kullanıp fayda görenler benimle iletişime geçebilir

Elif

Mehtap hanım, mail adresinizi yazın iletişime geçelim.

Mehtap

Bana acil lazım elinizde var mı

Elif

Aynur hanım, Sizde mail adresinizi yazarsanız iletişime geçebiliriz.

Elif

Aynur hanım merhaba, elbette nasıl iletişime geçelim. Mail adresim üzerinden yazabilirsiniz.

Aynur
Aynur

Merhaba Ankara'dayım almak istiyorum anlaşırsak

Elif

Merhaba geçmiş olsun, bende doktor kontrolü ile ilk dozumu aldım ve sonrasında alerji oluştu. Şans ve eseri hastanede olduğum için acil müdahale edildi. Bende nefes alamama nefes darlığı boğazda yanma gibi reaksiyon gösterdi. Bu ilaçların numunesi olması gerekiyor. 4 bin gibi ücretle alıyoruz ve tek doz kullanım sonrası ilaç elimizde kalıyor. Sağlığımız da ciddi sorunlar yaşıyoruz.

Kübra
Kübra

Merhaba çok geçmiş olsun, benimde mide problemim var bile bile belki dokunmaz diye kullandım benim gibi reflü sahibi kişiler için değil asla, hiç kullanmadığım 2 taneyi İzmir içindeki kişilere daha uyguna verebilirim.

Acaba elinizde var mı

Ayşenur
Ayşenur

Ben alabilirim [email protected]

Acaba nereye yazdınız

Konyadayım

[email protected] mail atabilirsiniz

Ayse

Ben Ankara'dayım satmak isteyen varsa bana ulaşabilirmi

Mehtap

Ayşe hanım geçmiş olsun bana ulaşabilirmişsiniz

Irmak

Mailimi yazmıştım yanıt olarak oradan bana ulaşırsanız elimde 2 iğne var, buradan ben size ulaşamıyorum

Mehtap

Elinizde iğne var mı acaba

Elimde ürün var konyadayım

Özge
Özge

İstanbul'da'yım bende var

Irmak

Merhabalar, ilacı 2 aydır kullanıyorum toplamda 10 kg verdim ben. Tedavim bitti Şu anda elimde 2 tane hiç kullanılmamış kalem var. Ankara'da yaşıyorum. Almak isteyen olursa ulaşabilir.

Irmak

Almak isteyenler [email protected] mail adresinden ulaşabilir bana

Ayse

Bana ulaşabilir misiniz lütfen almak isterim

Size nasıl ulaşabilirim

Esra
Esra

Merhaba ben almak isterim ücret nedir kaç tane var bir de

Bahar

16 Ekim'de mide botoksu olduktan sonra verildi ve 17 Ekim'de sabahları tok karnına kullanmaya başladım 92.3 ile başladım bugün (24 Ekim) 88.8 oldum ilk 2gün aynı şikayetleri yaşadım özellikle geceleri mide yanması yaptı kursağım kaynıyordu resmen gaviscon kullandım yoğurt yedim pes etmedim artık öyle bir şikayetim yok kullanmaya devam ediyorum biraz zorlayın kızlar pes etmeyin çok güzel iştah kapatıyor zaten kilodan dolayı insülin direnci de oluyor çoğu kişide sağlığımız için yapalım

2 günden sonra kusmanız azaldı mi

Fatoş
Fatoş

Merhaba Ankara'da iseniz ve kullanmayacak iseniz bana satabilirsiniz :)

Feray
Feray

Merhabalar, Ankara Cankaya dayim 2 tam 1 kalem çeyreği kullanılmış olarak var. Gebe kalınca bıraktım kullanmayi. Daha önceden de 3 kalem bitirmistim. Almak isterseniz iletisim kurabilirsiniz

Konyadayım

Rasim
Rasim

Merhaba Bende insülin direncim normalin 4 katı yüksek olduğu için kullanmaya başladım, 10.10.2024 Tarihinde 0.6 mg ve 99,7 Kilo ile kullanmaya başladım ve 13.10.2024 Tarihi itibari ile 96,1 Kiloya geldim, Hiç zorlanmadım ve yan etki görmedim, Diyetisyenle birlikte süreci yürütüyorum ve sadece günde minimum 3 litre su içiyorum ve günde en az 15 20 dakika yürümeye özen gösteriyorum onun dışında yemek vs. Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Her şey Gayet Yolunda diyebilirim.

Ebru
Ebru
Şikayeti Çözüldü

Bende de mide bulantısı hiç geçmedi 12 kg verdim sayesinde çok hızlı ama doktorum sabahları mide koruyucu içmemi söyledi onu kullanınca çok olmuyor mide bulantım yanmam daha 2. Kalem bitmeden yordu beni iğne. Kilo vereceğim diye bu eziyeti kendime yaptığıma inanamıyorum. Etrafımdakiler iyi gözükmüyorsun bırak deyip duruyorlar. Bazı şikayetler geçmezse dr. Kendi bıraktıracakmış bünyesi sağlam olmayan kullanmamalı.

Ne kadar sürede 12 kg verdiniz acaba

Fidan
Fidan

Her gün durum güncellemesi yapar mısınız merak ediyorum da.

Hasan
Hasan

Ben iki gündür kullanıyorum, herhangi bir yan etki olmadı. İştahım kapandı. Geçmiş olsun Merve hanım

Driclor Aşırı Kaşıntı Yapıyor

19 Mayıs 2024 18:40

Macrol Antibiyotik Şikayeti

10 Ocak 2025 14:11
Macrol Antibiyotik Şikayeti
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kullandığım İlacın Yan Etkileri Ve Etkisizliği Hakkında Şikayetim

31 Mayıs 2025 21:10