Saxenda Kan Değerlerimi Bozan Bir Ürün

16 Ekim 2023 16:26

Saxenda iğne 2 kutu kullandım evet 20 kilo verdim. Verdiriyor kiloyu fakat benim kan değerlerimi iğneyi kullandıktan sonra bozdu 1 buçuk yıldır kan tedavisi oluyorum. Ki eczane para kazanacak olmasına rağmen oda kansızlığa neden olur dedi.

Yorumlar (5)

Liya
Liya

Arkadaşlar bir sürü şikayet okudum ama bazıları o kadar saçma ki evet bu iğne kilo verdiriyor ama gün içinde doktor su ve egzersiz öneriyor 9 gündür kullanıyorum abartısız 4 kilo 900 gram verdim ve hiçbir şekilde mide bulantısı ne de farklı bir şey oldu tamamen iştahımı kapattı gerçekten çok memnun kaldım bu iğnenin yan etkileri hani diyorlar ya mide bulantısı vesaire zaten açıklamaları okuduğunuzda çok aşırı yemeğe kendinizi zorladığınızda ve aşırı derecede yemek yediğinizde mide bulantısı yapıyor bu iğne ile alakalı bir şey değil iğne destek sağlıyor fazla yemek yediğinizde de zaten kusma istem mide bulantısı halsizlik geliyor eğer bu iğneyi düzgünce kullanıp suyunuzu içip ekmeğinizi keserseniz hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz arkadaşlar sanırsam sadece iğne kilo verdiriyor gibi yorum atmışlar fazla yerseniz fazla mideniz bulanır ben de dikkat ederek kullanın kendimde bir kullanıcıyım

Enes
Enes

Bende kullanmak istiyorum ama doktora gitmeden de başlamak istemiyorum hangi diyetisyenler veriyor bu ilacı testleri yapıyor bildiğim kadarıyla her doktor vermiyor doktor önerir misiniz İstanbul

İzmir deyim İstanbul'da ki Dr. Lari bilmiyorum

Sibel

Endokrin doktoru verdi bana pahalı bir iğne ve yan etkileri var. Kimine dokunuyormus, yorumlarda okumuştum. Tabi herkesin bünyesine iyi gelmiyebiliyor. İlk zaman beni de kötü yaptı mide bulantısı halsizlik vs. Vs. Bende hem hipotroid ve şeker vardı verdirdi kilo ama sonra tekrar geri aldırdı dikkat etmeme rağmen. Herkese sağlıklı günler dilerim

Emine
Emine

Hangi kan parametlerinizde değişiklik gördünüz

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Saxenda Ve Mide Şikayetleri

Özlem
21 Haziran 2024 20:29

Saxenda İğne Aşırı İshal Yaptı!

Sıla
04 Haziran 2024 12:07