Sarsılmaz Silah Tutukluk Çizik Ve Çatlak

Sarsılmaz Silah Tutukluk Çizik Ve Çatlak
18 Haziran 2023 14:51

Öncelikle iyi günler bundan yaklaşık beş ay önce sarsılmaz k12 sportx tabancamın mermiye vurduğu halde patlatmaması ile ilgili bir sorun ile karşılaştım ve sorunun horoz yayı ile ilgili olduğunu söyleyip yay gönderildi. Yayı taktırdık atışını yaptık. Bir sorun yoktu fakat şu an aynı sorun ile karşılaşıyorum. Her şarjörde bir veya iki adet mermide horoz vuruyor ama patlatmıyor. Bir diğer sorun ise üst mekanizma içindeki yoğun çizikler sarsılmaz gibi köklü bir firmaya neredeyse kullanmadığım bir silahta o şekilde olması yakışmıyor. Severek aldım ama pişmanım. Bir diğer sorun tabancanın alt gövdesinde tetik tertibatının ön kısmında çatlak tarzı derin bir çizik var. Gereğinin bir an önce yapılması arz ederim.

19 Haziran 2023 10:48 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

Taner
Taner
20 Haziran 2023 13:58

Dönüş sağlandı Düzce veya Ankara satış mağazasına teslim olması gerektiğini garanti içerisinde sorunların çözüleceği ni söylediler

Burak
Burak

Kardeş aynısı bende de var 800 yakın MK marka mermi ateşledim her şarjör de bende de iğne vuruyor ama patlatmıyor sorun çözüldü mü durum nedir

21 Eylül 2023 00:34

22 Temmuz 2024 02:14