Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Sardis Global Pişmanlıktır!

19 Temmuz 2023 12:51

Sardis global firmasıyla mayıs ayında çalışmaya başladım. Memnun olmadığım için sistemden paramı çektim çıktım, haziranda tekrar aradılar yardımcı olacağız dediler, bende sözlerine güvenerek tekrar sisteme girdim, ilk işlemde -40 doları gördüm 3 gün bekledim paramı kurtardım, yatırım uzmanını değiştirdiler ama bu seferki daha kötü çıktı, web trader çalışmıyordu. Sistemden çıkmak istediğimi söyledim ikna ettiler, yatırım uzmanın verdiği işlemi denemek için girdim 3 işlemde zarara girdi 2'sini kurtardım 3. İse 1 haftada bekleyerek kurtardım durumu anlattım sınavım var çıkmak istiyorum dedim buna rağmen durun dediler. Bende bir firma işlemi denedim telefondan işlem açamadığım için yanlış açmışım bunu bile görmediler 3 gündür bekledim ne arayan oldu ne sorun ay bizim işlemler karda siz nasıl zarardasınız diyorlar bunlar sadece kendilerine işlem açıp kazanıyorlar.

19 Temmuz 2023 12:26

Sardis global fx şirketi yatırım uzmanları çok kötü verdikleri işlemler hepsi ters ben bu firmayla evveldençalışmıştım memnun kalmadığım için çıktım, daha sonra tekrar aradılar bir yatırım uzmanı wtı almamı önerdi aldığım gibi 40 dolar eksiye girdim dedim ki neden bunu önerdiniz param yok zaten o zaman kur 20 TL'ydi paramı 25 TL'den hesapladılar, swaplar girdiler, makası yükselttiler, ben paramı alıp gitmek istiyorum dedim beni durdular web trader kullanıyorum telefondan işlem açamıyorum dedim web trader çalışmıyor dedim 1 hafta sınavım var diye hiç işleme girmedim, pazartesi günü başka firmanın işlemine girdim çünkü sardiste yatırım uzmanım yok hepsi kendi parasını düşünüyor onlar sadece kendilerini düşünüyor nasdaq sell miş bunu herkes biliyorda herkeste o kasa gücü yok neymiş tüm işlemleri karlıymış kendi işlemleri kardadır.

profile profile profile
21 Temmuz 2023 16:45 (Şikayetten 2 gün sonra)
21 Temmuz 2023 16:55

Bırakın bu masalları o paraları ben kendim dişimle tırnağımla kazıyarak aldım sizin verdiğiniz işlemler adamı iflas ettir geçin bu palavralarıda doğru düzgün kendinize yatırım uzmanı alın herkes biliyor ne olduğunuzu

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 01:09
Nele sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sardis Yanlış Yönlendirme Sonucu Maddi Kayıp Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

28 Temmuz 2025 11:30
"Barlas Bey'e teşekkür ediyorum."
sardis-yanlis-yonlendirme-sonucu-maddi-kayip-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.jpg
sardis-yanlis-yonlendirme-sonucu-maddi-kayip-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg

Semra
15 Temmuz 2023 14:29
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
25 Ekim 2023 08:55