Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Şançelik Otomotiv Sorun Yaşama

27 Nisan 2023 11:02

18 Nisan'da Bursa Şançelik Otomotiv'den Peugeot 2008 Allure paketi almak için başvuru yaptım. Sıram 51 ve aracın fiyatı ÖTV muafiyeti 540 bin tl ama benden 665 bin tl istediler. Faturayı böyle keseceğiz dediler. 26 Nisan 2023 tarihinde satış elemanı D***o*** beni aradı. 'Size araç bulduk, birazdan gelin' dedi. Biz de 1 saat 35 dakika sonra Şançelik Otomotive gittim ve araç ÖTV fiyatı 540 bin tl ama siz 665 bin tl vereceksiniz. Ben de faturayı böyle keserseniz sorun yok. Hayır, fatura 540 bin tl kesilecek. Neden 125 bin tl fazla para alıyorsunuz? Dediğimde araba havuzdan çekildi. Şu an araba yok. 'e ne yapacağız, ne zaman gelecek? ' deyince 'Belli değil. Araba size gelene kadar ÖTV'den kalkar' dedi. Bende gerekli yerlere şikayet ettim.

27 Nisan 2023 10:53

Şan Çelik otomotiv tarafından arandım havuzlarına bir adet Peugeot 2008 mavi bir araç olduklarını belirttiler ama engelli muafiyeti 540.000 TL olan araç için ben 665.000 TL para istediler bende buna istinaden bu fiyatı faturaya yazacak mısınız dediğim de Demet oral satış elemanından hayır sadece 540,000 TL olarak kesileceğini söylediler bende Peugeot Türkiye arayım bilgi alayım neden 125,000 TL fazla para istiyorsunuz elden deyince size dönüş yapacağız dedim ve 1 saat 35 dakika sonra şan Çelik otomotive gittim havuzda bekleyen arabayı sattıklarını söylediler ve bende Peugeot Türkiye tarafından arandınız mı onlar bana araba buldu neden arabayı havuzdan çektiler 125,000 TL vermeyeceğim diye mi bana satmıyor sunuz deyince ben onları tanımıyorum bizi kimse Peugeot Türkiye’den aramadı söyledi ben 3713 terörle mücadele gazisiyim yeni evlendim ve eşim halime araba ihtiyacım olduğu için Peugeot Türkiye Twitter adresine yazdım ve yine yazıyorum ben mağdurum sağ ayağım engelli yürümekte zorluk çekiyorum eşimin hastane ihtiyaçlarını karşılayamıyorum lütfen şan Çelik otomotiv den araba almak istemiyorum paramı kullanıyor 100.000 TL para verdim onlara ben sadece sizden istediğim bir an önce Peugeot Türkiye ailesinden bir adet ÖTV muafiyetli araç istiyorum.

profile profile
Serkan
Serkan
27 Nisan 2023 16:32

Yazdıklarım doğrultusunda bayi paramı iade etti ve Peugeot 2008 allur paket mavi araç için elden 125.000 TL vermeyeceğim ilettiğim için paramı istemediğim halde iade ettiler ve arabayı vermediler