08 Mart 2024 11:27

Ankara Salmander Tunalı şubesine 2023 Mart ayında tadilat için 1 adet bot 2 adet canta bıraktım. Ürünlerin 1 hafta 10 gün içerisinde yapılacağı ve tüm bedelin alınması gerektiği (sonradan ücreti tahsil edemediklerini gerekçe göstererek) söylenildi. Özellikle ürünlerin tadilat bedellerini sordum, parça basi 500TL denildi ve çantalar için garanti veremediğini söyledi çalışanları. Daha önce de çalıştığım için ürünleri güvenerek teslim ettim ödemesinin de tamamını yaptım. Aradan 2 ay kadar geçti 1 bot ve lekesi çıkmayan canta teslim edildi. Bot düzgün yapılmış ama lekeli canta üzerine çıkması için ne sürmüşse daha kotu olmuş bir şekilde teslim edildi. Çantanın halini sorduğumda 'bu kadar oluyor zaten çöpe atacaktın böyle kullan iste' cevabini aldım. Bunun üzerine şubenin sahibini aradım ve durumu anlattım. Aslında kendisi ilimli yaklaşmıştı önce ama önce şehir dışındaydı sonra hastaydı, benim de kendi yoğunluğum derken aylarca bir araya gelemedik. 29 şubatta aramalarıma cevap alamayınca mesaj attım ona da cevap alamadım. 8 Mart 2024 tarihinde WhatsApp tan aynı mesajı gönderdim. Önce ödeyeceğim neyse deyip sonra arayıp belalar hakaretler eden şubenin sahibi olan Ö**** hanim'dan da teslimat sonrası şubeye her gittiğimde saygısız tavır ve sözlerine maruz kaldığım çalışanlarından da şikayetçiyim. Öncelikle buradan kullanıcılara bilgi amaçlı olsun diye yazdım. Kendilerine de ilettiğim gibi bugün itibariyle tüm kanallardan yasal haklarımı kullanacağım.

26 Mart 2024 10:57
Salmander Oyalıyor
Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 10:46

02 Mayıs 2025 16:38
Vialand Lostrada Eksik Hizmet Ve İade Sorunu Yaşadık
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Ayakkabı Tamircisinde Kaba Tavır Ve Başarısız Onarım Mağduriyeti

14 Haziran 2025 18:05