William Blair Yatırım Danışmanlık Şikayeti

William blair tamamen yanıltıcı para yatırdım yatırım yaptırdılar. Daha sonra çekilmek istedim. Yatırınca 5 dakikada dönen müşteri hizmetleri saatlerce dönmedi. Sonra karın yüzde 20 sini kadarını yatırmamı istediler. Yatırmayınca tehdit etmeye başladılar. Ve tabii ki param içeride kaldı. Çünkü oraya giren para çıkmıyor. Vermiyorlar.

Yorumlar(10)

24 Ekim 2024 07:56

Hayır alamadım. Hesabım donduruldu. Kimlik bilgileriyle herhangi bir işlem yapılmasın diye savcılığa şikayette bulundum

16 Ekim 2024 12:50

Ben taahhüt u gerçek leştirdim fakat kazanç dan komisyon bu nakit yatırmam. İstendi ben de bişi istemiyorum ana paramı verin dedim onura kabul etmiyor lar ne yapmalıyım

16 Ekim 2024 11:15

Bence hemen gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun. Çok duyulmaya başladı adı geçen sistem.

12 Ekim 2024 17:18

William blaer diye şirkete Facebook üzerinden başvurdum ve ipo halka arz aldım sonra çıkmak istedim paramı vermediler komisyon ödememi istediler içeride kaldı param resmen kandirildimşahsım adına açılacak şahsi kurum ve banka üzerinden yaiplan işlemleri kabul etmiyorum ve şikayetçiyim

12 Ekim 2024 11:44

İpo aboneliği var dediler. Param kadar abonelik istedim. Eldeki paranın iki katından fazlasını tahsis ettiler. Ödeyemeyince hesabım donduruldu

Aliexpress Alibaba Şikayeti

Bende yanıltıldım. 25000 lira 19.000 lira 15.000 lira 7000 lira 5000 lira para yatırdım içeriden alacağım 5.825.24$ var ...

1 Destek1 Yorum

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Mağdur Ediyorlar

H*** ismini kullanarak insanları yanıltıyorlar. 10000 TL kaybettim ve daha çekebilmem için para istiyorlar. İnsanları ça...

1 Yorum

Tümünü Gör
Sahte Web Sitesi Yanılttı!

Sahte Web SitesiYanılttı!

Zafer