A101 Yanıltıcı İş Başvurusu Ve Kişisel Bilgilerin Kullanımı

22 Temmuz 2024 12:29

19.07.2024 tarihinde A101 idari işler personeli pozisyonu için internet üzerinden iş başvurusu yaptım. Birkaç gün sonra WhatsApp üzerinden iş başvurumun onaylandığı belirtilerek hesap kontrolü için 105 TL para göndermem istendi ve bana IBAN atarak tekrar parayı göndermemi istediler. Ben de gönderdim. Daha sonra dekont istediler ve dekontu gönderirken bilgilerimi ve adresimi maskelemeyi unuttum. O an bir şeylerin ters gittiğini anladım. Araştırınca çoğu kişinin bu konuda şikayetçi olduğunu gördüm. 19 Temmuz 2024 tarihinden itibaren adıma ve ailem adına yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil; adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis işlemlerini ve herhangi bir alışverişi kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara Elektronik Anonim Şirketidir. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma veya ailem adına varsa bir hesabın kapatılmasını talep ediyorum.

01 Şubat 2024 00:40

09 Kasım 2024 10:02