Portföy Yapay Zeka Yatırım Yanıltmacası: Yüksek Kazanç Vaadiyle Mağduriyet

19 Kasım 2024 12:27

Yatırım konusunda yapay zeka (AI) sistemin yüksek kazanç vaadiyle beni ikna etmeye çalıştılar. Bunun için İstanbul'da yasal ofisi olup birçok resmi belgelerini paylaştılar. Hepsi bende mevcut. SPK'dan onaylı olduğunu da gösterdiler. M**** d*** ve e**** u***** hoca kişilerin analiz doğrultusunda bu işlemlerin yapılacağını söylediler.

Bunu inceleyerek Neo ai trade ile hesabı açtım ve yaklaşık bir buçuk ay oldu. İlk etapta ufak para yatırıp biraz kazanmıştım ama parayı çekmemiştim. Türkiye ve Amerikan borsasındaki bazı hisseler (walmart, Yayla, Nvidia) almıştım ilgili kişinin tavsiyeleri üzerine. Ayrıca altın arayıcı diye bir şey vardı, ona da bir iki kez para yatırttırdılar.

Sonra yüksek indirimden hisselere ekleme yaptırıp yüksek kazanç gösterip hisse al sat yaptırdılar. Şimdi sonra bir ücretsiz ıpo aboneliği (zspc Amerikan şirketi için) yaptırıp ve şimdi yüksek ödeme çıkarttılar bana. Ödemezsen hesabındaki parayı çekemezsin diyorlar şimdi.

Bunun için bana ulaşan hanım kişi a**** d****. Hâlâ zspc için aboneliğin yüksek kar getireceğini vaat ederek benden para yatırmamı istiyorlar. Çok mağdur oldum.

Faruk
Faruk

Aynısı bizde oldu. Aynısı, aynısı. Çok mağdurum. ************* Selçuk. Alper**************, Aydın ************** ard global Selma **************

Ömer
Ömer

Arkadaşım aynı durumu bende yaşadım a... D... Adlı kişi beni tehdit etti ödemeni tamamlayamadın diyerek şu anda hiç hareket yok mağdur oldum herhalde savcılığa ihbar etmemiz gerekiyor.

Yatırım Vaadiyle Yanıltıldım!

24 Nisan 2025 17:30

Yatırım Adı Altında Yanıltıldım!

25 Eylül 2025 21:00

Sahte Forex Yatırımı Web. M-capital. Online Şikayeti