Galabet Kaybolan Yatırımlar Ve Destek Sorunu

25 Aralık 2024 01:15

Dün gece yatırım sağladım, parayı yükseltip siteden çıktım. 1 saat sonra tekrar geri geldiğimde para hesapta yoktu. 34 bin tl para vardı ben çıkarken hesapta. Sonrasında canlı destek, 'Siz bahis almışsınız' diyerek şifreyi değiştirmemi sağladı. Sonrasında 10 bin tl daha para yatırdım, o da aynı şekilde kayboldu.

26 Aralık 2024 06:23

Benimle iletişime geçen müşteri temsilcileri benimle dalga geçer gibi biri farklı konuşuyor diğeri farklı konuşuyor anlamıyorum nerede hata yapıyorum iyi niyetimizden faydalanıyor herkes 5000 bin gala puan hediye ediyorlar dalga geçer gibi paramıza çöktüler

27 Aralık 2024 02:53

Güvenlik zinciri kurulmadan önce sistem kapalıydı bahis alınamaz bir haldeydi 1 yıldır olmayan bir şey neden şimdi oldu peki önce içindeki para kayboldu sonrasında 10bin Türk lirası kayboldu suçu bana attınız güvenlik zinciri kurmadım diye 10 bin tl yi de içinden aldınız yine suçlusu ben oldum sahte hesaplara veya başka bir yere para yatırmış olsam 1 yıl dir yatıyor oluyordum hesabınıza sosyal medyada link lerden giriş yapıyorum her zaman ama yinede siz bilirsiniz zengin eder o para sizi hakkım helal değil herkesi dolandırdığınız gibi beni de dolandırdınız sonunda

06 Haziran 2025 03:35

Holiganbet Gece Hesaptan Çekilen Param Sabah Hesabımda Yoktu, Destek Yardımcı Olmadı

11 Haziran 2025 14:59
holiganbet-gece-hesaptan-cekilen-param-sabah-hesabimda-yoktu-destek-yardimci-olmadi-2.jpg
holiganbet-gece-hesaptan-cekilen-param-sabah-hesabimda-yoktu-destek-yardimci-olmadi-1.jpg

05 Kasım 2024 10:51

30 Ekim 2024 11:54