Sahibinden.com Güvenli E Ticaret!

07 Ağustos 2023 22:14

Https://sahibinden-güvenli. E-alışverişler.com/s-getilandetay/güsef-ertok&06082023182455-7053
Sahibinden güvenli e alışveriş yaptı.

Dün yaptığım işleme dair hiçbir bilgiye ulaşamıyorum. 19781930 numaralı sipariş kodu oluşturuldu. Ancak sisteme yüklediğim dekontu da siparişimi de göremiyorum.

Bugün verilmesi gereken kargomla ilgili bir bilgi yok. Az önce 05010975540 numaralı telefondan arandım. Sahibinden güvenli e-ticaretten arandığımı işlemi girerken bir hata yaptığımı parayı yeniden yatırmamı ve dün yatırdığım paranın iade edileceğini söylediler. Şikayetçiyim. Alışverişimin iptalini talep ediyorum.

sahibindencom-guvenli-e-ticaret-1.pdf
08 Ağustos 2023 08:44 (Şikayetten 10 saat sonra)

Öykü
Öykü

Merhaba ürünler size ulaştı mı bilgi verir misiniz, aynı sorunu yaşayan var mı başka

Duygu
Duygu

Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba? Ürün size ulaştı mı son durum hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?

Damla
Damla

Merhabalar Bende alışveriş yapacaktım son anda döndüm ve yapmadım ama şüphelendim sizi de okuyunca gerçek olduğunu anladım siz ne ürünü aldınız

15 Mayıs 2024 22:46
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 01:34
Sahibinden Güvenli Alışverişte Mağduriyetim