Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Sıfır Araç Fiyat Listesi Üzerinde Fiyat Talep Edilmesi

30 Ağustos 2023 01:59

Ticaret Bakanlığının 6 ay 6.000 km şartı ve sıfır liste fiyatlarının üzerine, 2. El fiyatlarının çıkmayacağı üzere vermiş olduğu karar doğrultusunda. İnternet rakamlarında hala bir değişiklik olmadığı ya da liste fiyatı yazılıp telefonla görüşme sağlandığında fahiş fiyat isteniyor. Kurallar tam uygulanmıyor ya da insanlar bunları umursamıyor. Sahibinden.com sitesine bu durumu anlattığımızda bizim yapabileceğimiz bir şey yok biz sadece uyarı yapabiliyoruz ilanı yayına almamızda bir engel yok diyor. Bu işlerin üzerine gidilmesi ve vatandaşın mağdur olmaması için katı kurallar bir an önce uygulanması gerekmektedir.

30 Ağustos 2023 07:04 (Şikayetten 5 saat sonra)

30 Ağustos 2023 09:12

En kısa sürede dönüş yapmanızı bekliyorum.

30 Ağustos 2023 16:53

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

30 Ağustos 2023 17:00

Hiçbir şekilde çözüme ulaşılmadı. Aynı şeyleri konuşup bir yere varamadık. Liste fiyatlarının üzerine yazılan rakamlar olsa dahi müdahale edemiyorlar. Kısacası liste fiyatını yazıp açıklamalarda ya da telefonda farklı fiyat talebinde bulunsanız şikayet etseniz dahi ilanı kaldırmıyorlar ve silmiyorlar. Böyle imajı güvenirliliği olan bir sayfanın ellerinde olduğu halde harekete geçmemesi gerçekten hem kendileri için hem de biz vatandaşlar için üzücü bir durum. Böyle olduğu sürece araçların karaborsada fiyatları devam eder.

Sahibinden.com Ticaret Bakanlığının Almış Olduğu Kararı Uygulamıyor!

22 Haziran 2023 11:12
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com 2. El İle İlgili Yönetmeliği Kafasına Göre Yorumluyor!

25 Temmuz 2024 09:31

Kürşat
18 Temmuz 2023 12:54

06 Ağustos 2023 19:33
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 14:17

Sahibinden Kategorileri