Rüya Eşarp Defolu Ürün Gönderilmesi

12 Temmuz 2023 00:04

Rüya eşarp adlı bir Instagram sitesinden 3 tane eşarp aldım, birisi tamamen özürlü geldi. Bu durumu onlara bildirdim, cevap bile vermediler. Sipariş veriyor olsaydım saniyeler içinde dönüş yapıyorlar. Biz de sizin gibi esnaflar bedava para kazanmak için çalışmıyoruz.

Satış sonrası asla destek yok, para iadesi istiyorum ya da ürününüzü kontrol ederek yeni bir ürün göndermenizi istiyorum. Paketlerken kontrol etmediği o kadar belli ki, hangi kılığa büründürürseniz büründürün, konuşmalar siparişlerim ve bütün bilgileriniz elimde. Tüketici Mahkemesi'ne de başvuracağım.

Rüya
Rüya

Konu: Şikayetinizin İşletmemizle İlgili Olmadığı hakkında Açıklama Sayın Melike, Yaşadığınız mağduriyet için öncelikle üzüntülerimizi bildiririz. Müşteri memnuniyeti bizim için en öncelikli konudur. Fakat Şikayetinizde bahsettiğiniz 12 Temmuz 2023 tarihinde, firmamızın Instagram üzerinden direct mesaj (DM) ile satış veya kapıda ödeme sistemi gibi bir kanalı bulunmamaktaydı. Bu nedenlerle, defolu ürün gönderimi ve desteksizlik ile ilgili yaşadığınız bu olumsuz deneyimin, ne yazık ki ad benzerliği sebebiyle başka bir işletmeye ait olduğunu düşünmekteyiz. Şikayetinizin bizimle ilgisi kesin olarak bulunmuyorsa, kurumumuzun ticari itibarının korunması adına bu şikayetin kaldırılmasını talep ediyoruz. Saygılarımızla, Mağduriyetinizin gerçek sorumlusuna ulaşabilmemiz için, lütfen alışveriş yaptığınız hesabın tam Instagram adresini ve varsa bir sipariş numarasını (Shopier, Trendyol vb.) bizimle veya Şikayetvar ile paylaşınız. Rüya Eşarp & Butik Yönetimi (Çorum Merkez)

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 19:01
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 23:11
Yanlış Ürün Gönderimi Ve İletişimsizlik Sorunu
Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Gülistan
12 Aralık 2023 17:21