Mahmut sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2024 01:01
Mahmut'un Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler.”

2 yaşında çocuğum için eczaneden ürünlerinizden birini aldım. Fakat, içerisinde Titanium Dioxide mevcut. 2. kullanımdan sonra ağız içerisinde aşırı şekilde aftlar olmaya başladı. Diş macununa yeni başladığınız için bununla ilgili olabileceğini düşündük ve ürünü bıraktıktan sonra düzeldi. Çocuk ürünlerinde bildiğim kadarıyla bu maddenin olmaması gerekiyor. Bir geri bildirim olarak bunu iletmek istedim. Ürünü de kullanamıyoruz. Maalesef bundan dolayı. Sadece bu madde ile mi ilgili tabii ki bilemiyorum fakat, direkt böyle bir etki olunca bırakmak durumunda kaldık ve sonrasında sorun ortadan kalktı. Ürünü de bu yüzden kullanmadık.

21 Eylül 2024 10:09
Rocs R. O. C. S Ürün Şikayeti

İlgili ilanı açmadan önce r. O. C. S'un resmi Instagram sayfasından durumu belirtmiştim. Kendileri kısa süre içerisinde tarafıma dönüş yaptılar ve durumdan dolayı tarafıma uygun bir ürün gönderdiler. Destek ve ilgileri için çok teşekkürler.

21 Eylül 2024 10:10

Çok teşekkürler.

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
14 Mart 2025 00:26
"Konuyla ilgilendiler bazı testler yapıp bilgi vereceğim beni arayan firma yetkililerine ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim"
Sensodyne Diş Macunu Kullanımı Sonrası Ağız Yaraları Ve Rahatsızlık
Sensodyne Diş Macunu Kullanımı Sonrası Ağız Yaraları Ve Rahatsızlık
Seray sonuçtan hiç memnun değil

Siveno Organik Diş Macunu Kullanımında Beklenmedik Sorun

Seray