RKS Motor RKS Wildcat 125, Dalgalanma Ve Stop

Candaş
12 Ağustos 2023 18:29

RKS Wildcat 125, motorda dalgalanma ve stop etme sıkıntısından muzdaribim. Daha 8000 km olmuş bir motorda pes dedirten bir durum ve yetkili servis 2 aydan fazla süredir bu motoru tamir edemiyor. Her geri verdiklerinde daha evime varamadan motor tekrar dalgalanma yapıp stop ediyor.
Hiçbir şekilde bu motordan verim alamadım, ben her seferinde otobüse binmek zorunda kalacaksam bu motoru neden aldım bilmiyorum.
RKS pişmanlıktır...

29 Ağustos 2023 15:27

RKS motor servislerinin varlığı ve yokluğu bir, varlıkları hiçbir şey ifade etmiyor. Motoru size satarken her yedek parçası var elimizde, isterseniz depoya da bakalım derler. Ama iş yedek parça bulmaya geldi mi, motorunuz aylarca kapınızın önünde yatar. Ben artık bunlarla uğraşmaktan sıkıldım. Yetkili servisteki ustalar, her gittiğimde başka bir müşteri ile mutlaka kavga ediyor oluyor. Zerre faydaları dokunmuyor, Bir motor onarılmak için 4-5 ay boyunca defalarca servise giderse bu işte bir sıkıntı var demektir zaten ki hala ortada onarılmış bir motor yok. RKS marka herhangi bir şey alırken bu konuda dikkatli olmalı insan. Verilen para boşa gidiyor, aracı kullanamıyorsunuz. Bu yaşadığımı tek bir serviste de yaşamadım, her RKS servisi birbirine taş çıkartır. RKS motor alıp paranızı heba etmeyin.

Rölanti dalgalanma sorunu çözüldü

Bu şekilde sorunu halledebilirsin

RKS Motor Wildcat Motor Stop Ve Tekleme Sorunu

Satılmış
05 Ekim 2023 18:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

RKS 125R Sürekli Arızalanıyor Servis Çözüm Bulamıyor

25 Nisan 2025 05:35