RKS Motor Aldığıma Pişman Oldum

14 Temmuz 2023 14:06

Koskoca RKS Motor’a yakışmayan bir sıkıntı yaşıyorum. Kimlere bayilik verdiğinizi görün. 3 Haziran 2023 tarihinde Tekirdağ Süleymanpaşa 100. Yıl Alt yolda bulunan bkf motozone Kuba & RKS & Benelli Bayii & Servis’ten “RKS Bitter 125cc” motosiklet satın aldım. Motosikleti noterden üzerime devralmama rağmen bayi motoru teslim etmiyor. Bayi sahibi birkaç parçası arızalı diye motorun bu parçalarını garantiye yolladığını söyledi. Motor için ödeme yapmamın üzerinden 40 gün geçmesine rağmen hala motoru teslim alamıyorum. Bayi sahibi “parçalar garanti servisinde onaylanıp bize teslim edilirse o zaman takıp motoru size teslim edebiliriz” diyor. Bayiye ne zaman gitsem 1 hafta sonrasına erteleyip duruyor. Öyle tahmin ediyorum ki beni bıktırıp motoru iade ettirmek istiyorlar. Böylece motoru benden 40 bin liraya geri alacaklar. Fakat benim motosiklet için parayı ödediğim gün, yani 3 Haziran 2023’te dolar kuru 21 TL idi. Bugün itibariyle (13 Temmuz 2023) dolar 26 lira. Motordan ücret iadesi alırsam alım gücü açısından zararım olacak. Ne bu zararı karşılıyorlar ne de bu zararı karşılayacak bir takas teklifi kabul ediyorlar.

profile profile
Serhat
30 Temmuz 2023 20:09

Bayi tarafından sorunum çözüldü. Teşekkürler.

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kaan
30 Ağustos 2023 11:41
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
20 Temmuz 2023 09:08
RKS Motor Hiçbir Sorumluluk Almıyor! Baştan Sona Mağduriyet Sürecim
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Nr 200 Arka Jant Yamuk Garanti Falan Hikaye

Furkan
21 Ağustos 2023 19:58

RKS Motosikletim İçin Parça Bekleyişi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Veli
19 Kasım 2024 12:19
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
03 Kasım 2023 14:51