Rituelbahcesi (Instagram) Beklenmedik Hayal Kırıklığı

19 Şubat 2024 14:50

Rituel bahçesi Instagram hesabından bir işlem önerisi aldım ve para gönderdim; ancak mesajlarıma cevap verilmiyor. Aramalarıma da yanıt alamadım ve herhangi bir açıklama yapılmadı. Şu anda ne yapacağımı bilmiyor ve büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

Yorumlar (6)

İsmini şimdi ritüeldenizi olarak yapmıştır

rituelbahcesi-instagram-beklenmedik-hayal-kirikligi-1.jpg
Beyza
Beyza

Bilgi almak istiyorum mesajıma anında dönüş yapan kişi, diğer mesajlarımı 10 saatten fazladır bekletiyor. Alttaki resmi de "İşlemini yaptım" deyip atıyor. Şimdi sen var olan müşteri için çok meşgulsün, ama yeni gelen müşterinin işlemine anında başlıyorsun öyle mi? Kesinlikle yaptığına inanmıyorum. IBAN ismini arattım saçma sapan bir insan. İsmi Buğse. Yani para kazanacak bir vasfı olmayan z kuşağı bebesi tarafından bir güzel... Ders olsun bize. Bu kız da bir yerde patlar zerre üzülmem zor gününde insanları sömürmesi değil, bari rol yap bir şey yapamıyorsan teselli ver ne bileyim yalıyor gibi görün. Alttaki resim bile herkese atıyor muhtemelen aynı şeyi. Bakalım yine de bir sonuç, ya da kendisinden cevap alırsam söz güncelleyeceğim. Geçmiş olsun.

Rituelbahcesi (Instagram) Beklenmedik Hayal Kırıklığı
Crazy
Crazy

Bende aynı kişiye işlem yaptırdım yaklaşık iki günde bir falan dönüş yapıyor işlemlere devam ediyorum diye size geri cevap verdi mi acaba ya da sonuçlandı mı işe yaradı mı bilgi verseniz

Tv Sineması
Tv Sineması

Bende işlem yaptırmayı düşünüyorum acaba sizin işlem tuttu mu cevap veriyor mu durum nedir acaba

Belma

Eğer olumlu sonuç alırsanız banada yazar mısınız acaba çok merak ediyorum😓

Belma

Merhaba bende yaptırmayı düşünüyordum siz dönüş aldınız mı beni de bilgilendirir misiniz acaba

Rituelbahcesi (Instagram)  Hesabında Yaşanan Mağduriyet

17 Nisan 2024 13:50
Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 20:16

09 Şubat 2025 21:45