Murat sonuçtan memnun

Rio Tatil Acentası İle Bitmeyen Sorunlar

11 Aralık 2024 13:48
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Acentadan Onur bey konuyla yakından ilgilendi ve başka bir otelde konaklamamızı sağladı kendisine ve acenteye teşekkür ederim.”

Rio tatil acentasından 06.08.2024 tarihinde yapmış olduğum rezervasyonla 07.08.2024 tarihinde ailem ile otele giriş yaptık. İlk gün akşamı saat 23 gibi önce elektrikler kesildi, sonrasında sular kesildi. Özel ihtiyacınız için bile su bulamadık ve sabaha kadar da sorun çözülmedi. Sabah saat 11 gibi Rio tatil acentası müdürü E... Bey'e çıkmak istediğimi bildirdim, o da kabul etti. Otel kaynaklı bir sorun olduğundan geriye kalan günlerin iadesini yapacaklarını söylediler. Benim iade talebim hâlâ çözülmedi. Sürekli müşteri hizmetleri yetkilileri 'ödeme durumu ile ilgili dönüş yapalım' diyerek telefonu kapatıyor ama hiçbir şekilde geri dönüş yapılmıyor. 2 hafta önce ödeme yapılacağını söylediler. Tarih verdiler fakat o tarihte de ödeme olmadı. Aradan geçen 4 ay boyunca çok kez aradım, konuştum ancak hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Rio tatil pişmanlıktır.

20 Aralık 2024 14:54

Firma bu konuda geri dönüş yapmadı her gün arıyorum call center muhasebe departmanına ileteceğini söylüyor değişen bir şey yok.

30 Temmuz 2025 23:55

Şerife sonuçtan memnun değil

Şerife
14 Kasım 2024 10:44

Rezervasyon Hatası Ve İade Sorunu: Rio Acente İle İletişim Kopukluğu

11 Ekim 2024 19:39
Cem sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:57

22 Temmuz 2024 15:10