Renault Marş Basmıyor Aküden Ses Geliyor

Renault Marş Basmıyor Aküden Ses Geliyor
31 Ağustos 2024 18:556.601
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
Otomobillim arızasını nereden kaynaklandığını söyleyip. Beni yönlendiren şikayet var teşekkür ederim. Ayrıca Renault Clio benim sevdiğim araçlardan birisi, kullanması kolay otomatik, Kendi serilerinin arasında en güçlü motor, çok seri, Renault Clio sahip olduğum için çok mutluyum. Teşekkürler Renault.

Araba çalışmıyor
Renault Clio 2017 otomatik model
Araba bugün 6 saat önce çalıştırıldı, park yeri değiştirildi ve arıza ışığı yoktu. Şu an tekrar çalıştırıldığında çalışmıyor, görseldeki ışık yanıyor ve marş hiç basmıyor. Aküden tık tık ses geliyor. Nedeni nedir?

2 Eylül 2024 14:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

12 Eylül 2024 16:00

İsmail
İsmail
11 Nisan 2025 20:50

Sorun neyden kaynaklanıyormuş acaba şu an bende de aynı sorun. Var

Emek
Emek
29 Kasım 2024 10:30

Merhaba nereden kaynaklanıyormuş? Benim aracımda da aynı sorun oldu dün aracı çalıştıramadım

Renault Aracım Marş Almıyor

Elif
2 Nisan 2024 12:0917.821

Renault Clio tci 2023 otomatik aracım kontak çeviriyorum. Bütün göstergeler yanıyor ama Marşa bastığımda marş almıyor. E...

Renault Aracım Marş Almıyor
1 Destek

Renault Clio'da Sürekli Akü Problemi

Aylin
Aylin
8 Ekim 2024 17:3516.187

2022 model 68.000 kilometredeki Clio 1.0 TCe aracım var, bütün bakımları serviste yapıldı ve garantisi devam ediyor. Ara...

Renault Clio'da Sürekli Akü Problemi
1 Destek3 Yorum

Arif
28 Temmuz 2024 19:0414.129

"Öncelikle müşterisini muhatap alarak ilgilendikleri için teşekkür ederim. Ayrıca benimle görüşen Yasin beye nazik, açıklayıcı ve ilgili yaklaşımı için teşekkür ediyorum."

2 Yorum

Tümünü Gör
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo 2017Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023 ModelAustral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta
Renault Megane 4 Multimedya Arızası