Beyza sonuçtan çok memnun

Renault Marş Basmıyor Aküden Ses Geliyor

Renault Marş Basmıyor Aküden Ses Geliyor
31 Ağustos 2024 18:55
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
“Otomobillim arızasını nereden kaynaklandığını söyleyip. Beni yönlendiren şikayet var teşekkür ederim. Ayrıca Renault Clio benim sevdiğim araçlardan birisi, kullanması kolay otomatik, Kendi serilerinin arasında en güçlü motor, çok seri, Renault Clio sahip olduğum için çok mutluyum. Teşekkürler Renault.”

Araba çalışmıyor
Renault Clio 2017 otomatik model
Araba bugün 6 saat önce çalıştırıldı, park yeri değiştirildi ve arıza ışığı yoktu. Şu an tekrar çalıştırıldığında çalışmıyor, görseldeki ışık yanıyor ve marş hiç basmıyor. Aküden tık tık ses geliyor. Nedeni nedir?

02 Eylül 2024 14:12 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Eylül 2024 16:00

İsmail
İsmail

Sorun neyden kaynaklanıyormuş acaba şu an bende de aynı sorun. Var

Emek
Emek

Merhaba nereden kaynaklanıyormuş? Benim aracımda da aynı sorun oldu dün aracı çalıştıramadım

Renault Aracım Marş Almıyor

08 Ekim 2024 17:35
Renault Clio'da Sürekli Akü Problemi
Arif sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2024 19:04
"Öncelikle müşterisini muhatap alarak ilgilendikleri için teşekkür ederim. Ayrıca benimle görüşen Yasin beye nazik, açıklayıcı ve ilgili yaklaşımı için teşekkür ediyorum."