Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Regal Raptor K5 Long Vergi Çıkması

06 Eylül 2023 02:07

Regal Raptor K5 long modeli elektrikli bir araç aldık. Araçta MTV, muayene, sigorta yok normalde. Ama benim aracıma MTV çıkıyor. Vergi dairesine dilekçe verdim. Aracınızın kilosu 400 kilonun üstünde olduğu için bu vergi çıktığı cevabini aldım. Normalde aracım 258 kilo ama nereden yanlışlık yapıldıysa fiili kilosu olan 409 olarak girilmiş. Sonra notere gittim bu bilgiler bayiiden otomatik geliyor cevabını aldım. Samsun Bafra Atmaca motordan aldığım araç için bayii ile iletişme geçtim. Bayidekiler de bizle ilgili değil deyip ana firmaya yönlendirdi. Oradan sorumlu olduğunu düşündüğüm biriyle iletişime geçtim. Bizdeki kayıtlara göre her şey normal bizlik bir durum yok diye cevap aldım. Vergi dairesine gidip dilekçe ver diyor bana hala. Buradan tekrar ediyorum. Vergi dairesine gittim. Aracın kilosu yanlış girilmiş ve nasıl düzeltilecekse düzeltilmesi gerekiyor. Ne bayii bu işi takip ediyor ne firma bir yanlışlık var ve düzeltilmeli. Ben vatandaş olarak bunu yapamam. Vergi borcu gittikçe artıyor ve faiz yiyor. Bana verilen uygunluk belgesinde aracın ağırlığı 258 kg olarak yazıyor zaten. Sisteminizde olan bir hatadan bizi mağdur etmeyin. Aldığıma alacağıma pişman oldum zaten. Daha fazla uğraştırmadan bir çözüm bulun.

Meryem
Meryem

Asla kullanılacak araç değil. Araç arıza yaptı kardeşim ölümden döndü. Dava edeceğim. Kimse ilgilenmiyor Ancak satıyorlar

Doğukan
11 Temmuz 2023 12:59
Ozcan sonuçtan memnun değil

Sıfır Regal Raptor ATV Sürekli Arızalı, İade Talebim Var

26 Eylül 2025 18:05
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Regal Raptor Daytona 250 S Maksimum Hız Ve Özellik Vaatleri Karşılanmadı

03 Kasım 2025 22:12