Recordati İlaç Thermove Krem Yanma Ve Kızarıklık

Recordati İlaç Thermove Krem Yanma Ve Kızarıklık

Dr. Anneme verdiği kremi diz kapağına ben sürdüm. Sonra elimi sabunla yıkadım. Aradan 30dk geçtikten sonra ilk önce yüzümde sonra kollarımda yanma ve kızarıklıklar oluştu. Kendime sürseydim neler olacaktı düşünemiyorum bile. Böyle bir kremin piyasada olması tehlikeli.

12 Eylül 2024 10:12 (Şikayetten 3 ay sonra)

Sayın İlgili, Şikayetvar internet sitesi üzerinden ilettiğiniz mesajınız tarafımıza ulaşmıştır. Yasal mevzuat ve Şirket politikalarımız kapsamında, size en kısa sürede geri dönüş sağlayabilmek için şirketimiz görüş öneri, şikayet, yan etki bildirimi ve bilgi taleplerinizi Recordatı Türkiye web sitesinde İletişim başlığı altında yer alan Bize Ulaşın bölümünü “Konu” kısmındaki başlıklarına göre veya İletişim Bilgileri bölümünde belirtilen bilgiler üzerinden tarafımıza iletilmesini rica ederiz. Bu bölümden gelen mesajlarınız en kısa sürede ilgili birim tarafından değerlendirilerek size geri dönüş sağlanacaktır. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Recordati Türkiye

4 Aralık 2024 16:14

Boyun ağrım için almıştım. Sürdükten 15 dakika sonra kaşınmaya ve yanmaya başladım. Sürdüğüm, elimin değdiği her yerim kızardı ve kabardı. Alerji yapabilir diye uyarılması gereken bir krem.