Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 19:32

Realty World uzman gayrimenkul danışmanı B***** K*******, sahte ilan ile müşterilerin zamanını çalıyor. İlan bilgileri ile sunumdaki daireler tamamen farklı. İlandaki daireyi sorduğumuzda fiyatı 2.000.000 TL'den 2.500.000 TL'ye çıkartıyor. Diğer ilanlarında da aynı resim ve açıklamalar tamamen farklı. Ters dubleks bahçeli giriş daire için gittik, bize bodrum kat daire gösteriyor.

Bülent

İlanda olan ters dubleks daireyi görmek için gelen müşterilerimizden bazılarına bahçe katı ters dubleks dairemizin de satılık olduğunu söyledik ve görmek isteyenlere orayıda gösterdik. Oranın fiyatı yer sahibi bize 2.650.000 TL olarak söylemişti. Sizinle irtibatımız olup olmadığını hatırlamıyorum, rehberimde de numaranız kayıtlı değil. Arzu ederseniz beni arayın detaylı olarak size bilgi vereyim, sanırım yanlış bir anlama mevcut. Ön ters dubleks dairenin fiyatı ilan girişinden itibaren hep 2.000.000 TL'di ve zaten şu anda ilan aktif değil. Bahçe ters dubleks daire zaten ilanlarımızda yoktu. Resimdeki görüntü bina bahçe tarafının görüntüsüdür. Beni her zaman arayabilirsiniz detay bilgi verebilirim. Zaten bu ilanların yayından kalkalı 1 ay olmuştur.

Bülent

Muhammed bey merhaba, Ben Realty word Uzman'dan adı geçen danışmanım. Şikayetinizle ilgili durumu net olarak anlayamadım. O binada 3 tane satılık dairemiz vardı ancak Bahçe katı ters dubleks dairenin zaten ilanı yoktu. İlanda olan 2 daire var. 1.3+1 Ters Dubleks Daire. Fiyat : 2.000.000 TL 2.3+1 Çatı Dubleks Daire. Fiyat : 2.950.000 TL Devamı 2'ci sayfada.

Gulpinar sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 16:39
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 08:26