Cüneyt sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Quotex'ten Çekilen Para Pay Hesabıma Ulaşmadı

11 Aralık 2024 16:17
Cüneyt'nin Teşekkür Mesajı
“Platformda 3$ değerinde bir anlaşma yaptım ve anlaşmayı kaybettim, umarım platform çalışanları promosyon komosyon kodunu almama izin vermenizi rica ediyorum.”

Daha önce Quotex adında bir döviz ticareti platformuna para yatırdım ancak hesabımla ilgili yaşadığım sorun nedeniyle parayı çekmek zorunda kaldım. Quotex platformunda paranın başarılı bir şekilde çekildiği gözüküyor ancak para, önceden ödediğim Pay hesabına iade edilmedi. Quotex platformuna şikayetimi ilettim ve aynı şekilde Binan platformuna da bildirdim fakat herhangi bir çözüm alamadım

11 Aralık 2024 17:33

Platformda 3$ değerinde bir anlaşma yaptım ve anlaşmayı kaybettim, umarım platform çalışanları promosyon kodumu açarlar. Sizden 3$ değerindeki promosyon kodunu almama izin vermenizi rica ediyorum.

11 Aralık 2024 16:55

İşlemleri bazen geç alıyor ve kâr olacağı zaman kârsız yazıyor. Otc piyasası bir tuhaf; tam işlem kapanacağı zaman zarar yazıyor. Çoğunlukla kasayı biraz düşününce geri toparlayamıyorum. Çok karışık bir sistem. Kod kullanıyorum, bazen geçersiz diyor. Onun dışında bir sorun yok. Cüneyt h***

11 Aralık 2024 16:26

İşlemleri bazen geç alıyor ve kâr olacağı zaman kârsız yazıyor.  Çoğunlukla kasayı biraz düşününce geri toparlayamıyorum.

11 Aralık 2024 16:28

Nnsnsnsn

11 Aralık 2024 17:35

Ahmaf
01 Ağustos 2024 13:29
Quotex Çözüm Yok!
Bilal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bilal
20 Temmuz 2024 22:20