Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Purple Art Tattoo & Piercing Studio (purplearttattoo) Kapora Ödedim Hizmet Alamadım

07 Temmuz 2024 00:07

Purple Art Tattoo & Piercing Studio Kapora ödedim hizmet alamadım.
28 Temmuz 2023 tarihinde Purplearttattoo kullanıcı isimli dövme stüdyosuna Instagram'dan dövme yaptırmak istediğime dair mesaj attım. Model belirleyip belirlemediğimi sordu istediğim modeli ve hangi bölgeye işlem yaptırmak istediğime dair fotoğraflar attım.
'' Ön görüşme randevusu oluşturalım Öncesinde uğrayın ona göre boyut çıkaralım fiyat alırsınız tamam derseniz ön ödeme alıp gün saat veriyoruz aynı gün işlem yapmıyoruz. '' dedi.
2 Ağustos 2023 saat 13.00 ön görüşme için randevu günü belirlendi. Stüdyoya gittiğimde seçtiğim model yerine başka bir model gösterdi daha zarif olacağını belirtti, gösterdiği model hoşuma gitti modelin çıktısını aldı bana da fotoğrafını çekmemi söyledi. 1600 TL fiyat verdi kabul ettim. Dövme yaptıracağım alanda ben olduğu için ben üzerine işlem yaptırmak istemedim ve beni aldırıp işleme o şekilde geleyim dedim. Kapora ödememi söyledi. 500 TL Nakit ödeme yaptım. Ödeme yaptığıma dair fiş veya dekont vermedi. İşlem için randevu tarihi de belirlenmedi. O dönem çalışmıyordum.
Ekonomik olarak zor bir dönemde olduğum için beni aldıramadım ve dövme işlemi için tekrar görüşme yapamadım. Dövme stüdyosundan da ödeme yaptınız işleminize ne zaman geleceksiniz diye de aranmadım. 5 Temmuz 2024 mesaj attım dövme işlemi için ödediğim kaporayı Piercing için kullanabilir miyim diye sordum.
"Ne zamandı tam olarak çünkü kapora alıp gün verdiğimizde gelmezseniz kapora yanıyor." dedi. Bende ön görüşme için geldim işlem için gün vermediniz dedim. Sonrasında ben ön görüşme için gittiğimde çektiğim fotoğrafı ve tarihi gönderdim. "1 yıl sonra mı gün soruyorsunuz dedi. Bende fark eder mi sonuçta işlem için randevu alınmadı dedim.
" Maalesef alınan kapora gelinmediğinde yanıyor siz gün için yazmadıysanız ödeme yaptıysanız dediğiniz gibi 1 yıl sonra bana kapora soramazsınız üzgünüm ama kapora alındığında gelinmezse yanıyor zaten bizde size ön randevuda zaman ayırıyoruz 1 yıl geçmiş bana ödeme söylüyorsunuz" dedi yardımcı olamayacağını söyledi. Bende sorun çıkarmak istemiyorum dedim. WhatsApp'tan sesli arayıp bağıra bağıra benimle konuşmaya başladı. Bu işletmeden şikayetçiyim.

Yağmur
Yağmur

Ay ne kadar saçma bir yorum ya bu ne lahana turşusu, bu ne perhiz derler adama 😂😂 canım senin ekonomiden haberin mi yok dün aldığın ekmek bile bir ay sonra aynı fiyat olmuyor gelmiş dövmeden bahsediyorsun 1 sene önceki dövmenin fiyatı aynı mı olur karalama kampanyası gibi yorumladım ya da başka dövmecinin yakınısın kesin saçma sapan yazmışsın İzmir'den gelip de yıllardır gittiğim tek dövmeci benim Meltem hanım ve Uşak'ın standartlarında en uygun yapan kişi kendisi meyve veren ağaç Taşlanır Meltem hanım sen uşağın en iyisisin bence

Aylin
Aylin

Şikayetiniz çok komik açıkçası psikolojik yardım almanızda yarar var 1 yıl geçmiş kapora yanar haliyle 🤦🏼‍♀️😅 sorunlu olduğunuz buradan bayağı anlaşılıyor Allah çevrenize ve ailenize sabırlar versin bu zihniyet bu nefret söylemlerinizle. Ve gidecekler içinde not olarak yazmak isterim bahsettiğiniz stüdyoya yıllardır ailecek gidiyoruz yurt dışından termin alıyorum ayrıca çok kibar ve hiç sorun yaşamadım

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 22:09
cleopatra-ink-dovme-studyosunda-kotu-hizmet-ve-saygisiz-davranislar-3.jpg

Geçici Dövme Siparişimde Bilgilendirme Eksikliği Ve Ürün Sorunu

12 Mayıs 2025 10:30
Didem sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 14:27
"Bütün süreç ile bizzat ilgilendi. Çok ama çok teşekkür ederim kendisine."
Cleopatra Ink Gaziantep İade Alamama Kurumsallık Bu Olmalı (! )