Berna sonuçtan çok memnun

Dr. Süleyman Taş Mağduriyeti, İşinin Arkasında Durmaması

Dr. Süleyman Taş Mağduriyeti, İşinin Arkasında Durmaması
18 Ekim 2023 22:00

Dr. Süleyman Taş, Mağduriyet.
Ocak -2023 tarihinde tüm yüz germe ve boyu operasyonu oldum. İlk görüşmeye gelmemiş olmasına rağmen, kendisine çok güvendiğim için ameliyat oldum. İlk zamanlar ilgiliydi. Ancak dikişlerim iyileşmedi. Ancak sorunlarım devam ettiği için arada gitmem gerekiyor ancak asla ne randevu veriyor ne de yol gösteriyor. Dikişlerim halen çok açıyor ve kırmızı şiş, yüzüm aşağı bakıyor asla toparlanmadı. Gıdığım halen sarkıyor. Ve yüzüme enjekte edilmek üzere karnımdan alınan yağ'dan dolayı göbeğim engebeli çukurlu kaldı. Artık kanuni yollara başvuracağım

05 Şubat 2024 14:41

Doktor S******* T** ; 1 yıl önce facelift - yüz germe ameliyatı oldum. İlk birkaç ödemle birlikte yüzüm iyi duruyordu ancak bazı şikayetlerimin zamanla düzeleceği ifade edildi. Ancak zamanla düzelmek yerine dahada aşağıya sarktı yüzüm. Gıdımda ve karın bölgemde ( yağ enjeksiyon için alımda) doku kaybı ve deformasyonlar da eklendi. Hastaneden hasta dosyamı istedim avukatla ihtar çektirdim rapor gönderilmedi randevu verilmedi. Buradan şikayet VAR'A yazdım. Hemen aradı beni. Durumu düzelteceğini arkasında olduğunu ve ne gerekiyorsa yapacağını söyleyince şikayetimi geri çektim. Yaptığımız görüşmeler sonucu ameliyattan 1 yıl geçmesi gerektiğini sonra operasyon yapabileceğini söyledi. Anlaştık. Operasyon tarihi belirleneceği zaman üstüne 2BİN USD para istendi. 1 yıl bekledim ve kolay iyileşen bir ameliyat değil yine iyileşmek için zamanım gidecek ve toplam 12BİN USD ödeyeceğim. Hepimizin parası ve zamanı kıymetli. Artık avukatım aracılığı ile hakkımı arayacağım. Bu arada yine hasta dosyamı istedim 4 hafta geçti halen ulaşmadı. Avukatım yine ihtar çekecek. Ve devamı yapılacak.

Berna
Berna
02 Kasım 2023 22:25

Şikayetime dönüş yapıldığı ve destek aldığım için teşekkür ederim

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Ömer Sağır Estetik Ve Plastik Cerrahi Muayenehanesi Mini Face Lift Ve Gıdı Sarkması

11 Eylül 2023 08:02
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Fatih Dağdelen Benim İçin Büyük Pişmanlık!

25 Ocak 2025 00:23

Op. Dr. Yılmaz Sadıkoğlu Yüz Ve Gıdı Germe Ameliyatında Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

09 Eylül 2024 04:09

20 Mayıs 2024 23:28