Power Rent A Car Sistemdeki Fiyatla İstenen Fiyat!

29 Ağustos 2023 18:05

30 /08/2023 tarihi için Milas havalimanından Power Car rental'den 3 günlük araç için rezerve yaptım. Birkaç saat sonra bana aşağıdaki mesajı attılar böyle esnaflık olmaz yazıklar olsun yanıltıcılar neymiş efendim 1 dakika kala yapmışım nereden bileyim ben kardeşim bana ne!

29 Ağustos 2023 12:37

Powercar rental firmasından 3gunluk rezerve yaptırdık birkaç saat sonra firmadan gelen mesajda fiyatlar da güncelleme var rezervenizi iptal ediyoruz diye mesaj geldi firmayı aradım sordum. Bunu teyit ettiler. Böyle bir esnaflık olmaz ne demek yani manav bir saat sonra zam gelecek diye ispanak. Satmasın kasap et satmasın market ürün satmasın Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Bu saatten sonra bunu yargıya anlatırsınız artık. Biz doğru savcılığa gidiyoruz

29 Ağustos 2023 12:28

Milas havalimanından 3 günlük araç kiralamak içinpowercar rental firmasından rezerve yaptırdık ekran görüntüsü aşağıda mevcut zaten. Ama. Beyefendiler saatler sonra bana döndüler güncelleme yapmışlar o fiyat olmazmış bize ne kardeşim o zaman marketcide bir saat sonra zam gelecek diye malini satmasın kasap satmasın fırıncı satmasın bu nasıl bir aymazlık. Yazıklar olsun . Dolandırıcılığın başka bir modeli. İnsanların aklıyla alay mı ediyorsun sunuz. Konuyu yargıya taşıyacağım zaten. Pire için yorgan yakmasını severim. Bu saatten sonra üste para dahi verseniz bizim için bos. Adalet ne derse o

06 Ekim 2024 14:35
Power Rent Filo İptal Yapmıyor!

Eurauto Sebep Gösterilmeden İptal

Sevdzhan