Eser sonuçtan hiç memnun değil

Power Danışmanlık Yurt Dışı Çalışma Vizesi İşlemleriyle İlgili Şikayet

22 Kasım 2023 00:59

Bir yıl önce E**** B**** B**** adına 2 bin euro, vize karşılığı olan EFT yaptım. Altı hafta içerisinde çalışma vizesini alacağını söyleyen A**** B**** ve oğlu, beni bir yıl oyaladı ve sonra da işlemi halledemeyeceklerini söyledi. A****, para iadesini TL olarak yapmak istedi ancak kabul etmedim. Zor durumda olduğunu belirterek TL olarak iki taksit ile ödemek istedi. Bunu da kabul etmedim ve en sonunda 'masraf yaptık' diyerek paramı geri vermediler. Bana Almanya'da sahte bir iş sözleşmesi yolladılar. Almanya'da firma sahibi olan kişi, bu sözleşmeden haberdar olmadığını ve bu işlemin nasıl yapıldığını sordu. Kimsenin hakkı kimsede kalmayacak; mahkemede görüşeceğiz.

13 Aralık 2023 16:51

Şikayet üzerine herhangi bir olumlu gelişme olmadı aksine insanlık haysiyet ve şerefini ayaklar altına alan ve tehditleri ile karşı karşıya kaldım. Bana gay Vatan hain ve yüz kızartıcı ithamlarda bulunuldu. Gay olmak ne zaman yüz kızartıcı sayılmıştır kaldı ki ben Almanya ya çocuğum görmek için geldim. Benim onlara vermiş olduğum bütün evrak pasaport ve açık adresimi paylaşıp tehdit ettiler. Bu firmayla çalışan güvenen arkadaşlar hepsi tehdit altındalar. Denkliğimi ve yaptığı masrafları 1yıl sonra sundular şikayet ettikten sonra. Denkliğimi yollamalarını istedim onu da yollamadılar.

Yorumlar (6)

Ahmet
Ahmet

Kardeşim aynı durum bizde var bana ulaşırmısın 5314234636

Şükran
Şükran

Siz Hatay depreminden sonra Almanya ya gittiniz ve oradan herkesi arayıp konuştunuz alacağınız varsa neden bu ülkede hak hukuk adalet var burada hakkınızı arayabilirsiniz burada size kimse yardımcı olmaz alacağınız varsa gitmeyip hakkınızı arayabilirdiniz

Eser

Almanya da 6ay işimi halledecekler diye bekledim. Ama halledemedi Altay özür diledi ağlayıp durumunun kötü olduğunu söyledi idare et parayı vereceğim dedi. Ses kayıtları yazışmalar mevcut herkes gibi boştan konuşmuyorum.

Hakkımı almaya geleceğim

Derin
Derin

Merhabalar lütfen bana sizinle iletişime geçmem için telefon numarası bırakırımısınız aynı durumu yaşıyorum bende şikayetçi olacağım

Gökhan
Gökhan

Bende mağdur durumdayım dava açacaksınız bende yanınızdayım

Sözleşme İptali Ve İletişim Engeliyle Mağduriyet Yaşadık

28 Mayıs 2025 19:41

Vize Danışmanlığı Sonrası İletişimsizlik Ve Ücret İadesi Sorunu

08 Ağustos 2025 23:40
vize-danismanligi-sonrasi-iletisimsizlik-ve-ucret-iadesi-sorunu-1.pdf

Almanyaisvizesi.com Aldığım Hizmet Yerine Getirilmedi, Maddi Ve Manevi Mağduriyet Yaşadım

28 Mayıs 2025 23:50