Popeyes Meşrutiyet Şubesinden Büyük Şikayetçiyim

17 Ekim 2023 21:35

Merhaba Popeyes fast food (Meşrutiyet) şubesi arkadaşlar oradan yemek yemeyin aman diyorum! 3 kez sipariş verdim. Hepsi mi yanlış, eksik ve buz gibi olur? Bana göndermedikleri ürünümü Trendyol'a söylediğim o gün aç kaldığım halde iademi kabul etmediler. Haksız yere paralarımı her seferinde çatır çutur yediler olsun size kuruşumu helal etmiyorum, bir yanlış olur. Bir eksik olur. Her seferinde olamaz. Her şeyleri yalan

18 Ekim 2023 15:35 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Yetkili, 26553925 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

18 Ekim 2023 17:30

Henüz hiçbir aksiyon alındığı yok 3 kez sipariş verip 4'ü de yanlış eksik ve buz olamaz kimse kusura bakmasın! Artık bunalttığınız için ne yaparsak yapalım lakayıtlık devam ettiğini fark ettiğim için buralara kadar yazdım ama sonra Trendyol Popeyes Meşrutiyet şubesi yorumlarını bir okudum ki herkese aynılarını yapmışsınız bir iyi yorum yok aşırı kötü çalışan hakkını vermeyen bir firmasınız ben şahsen nefret ettim.

Meryem
01 Aralık 2024 22:00

Samet
14 Haziran 2023 20:42

Tülay
14 Temmuz 2024 19:54
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Remzi
18 Kasım 2023 02:19
Trendyol Yemek Popeyes Eksik Sipariş Durumu
Kübranur sonuçtan hiç memnun değil

Kübranur
12 Ağustos 2023 13:37