Klaspoker'de Hesap Problemi Ve Güven Kaybı

26 Mart 2024 18:09

Pandemi başladığından beri Klaspoker oynuyorum, yüz binlerce lira yatırdım. Bugün hesabımdan 10 bin lira transfer ettim ancak bir türlü aktarılmıyor. Klas Poker'i zarara mı uğrattık ki böyle bir durumla karşılaşıyorum? Aynı iki arkadaş olarak masadan masaya transfer yaptık. Zaten kazanılan para yine poker oyununda kullanılacaktı; bu kadar mağdur edilmemizin sebebini anlamıyorum. Güvenilirliğinizi yitiriyorsunuz.

28 Mart 2024 11:22

Yaklaşık 48 saat olmak üzere hala transferde bekleyen 10.000 TL param var bu parayı siz verecek misiniz vermeyecek misiniz? Milletin 5ine 10una çökerek mi zengin oldunuz. Oynadığım site Jasminbet kullanıcı adim kachak Yeter iki gündür beklwdigimiz isimiz gücümüz var odemel3rimiz var

26 Mart 2024 18:34 (Şikayetten 24 dakika sonra)
26 Mart 2024 18:38

Ben bu bilgileri bilmiyordum sonuç ne olacak peki? Benim parama ne olacak? Kullanıcı adim kachak Jasminbet sitesinden oynuyorum. Benim param benim elime ne zaman geçecek?

26 Mart 2024 18:48

Sayın oyuncu, Hesabınızla ilgili tüm bilgileri kendi siteniz üzerinden alabilirsiniz. Saygılarımızla, Pokerklas Müşteri Mutluluk Ekibi

26 Mart 2024 18:52

Kendi sitemde sorun yok sorun sizin parayı transfer etmemeniz. Sizin yüzünüzden alamıyorum ben parayı benim param ne olacak hibe mi olacak size üstüne mi cokeceksiniz?

26 Mart 2024 19:02
klaspokerde-hesap-problemi-ve-guven-kaybi-1.jpg

Kimsenin kimseden haberi yok ben paramı alacak miyim onu söylesenize bana paraya çöküyor musunuz yani?

26 Mart 2024 22:24

Muhatap bulamıyoruz site size atıyor siz siteye 12 saat olacak benim param bekletiliyor? Benim ihtiyacım varken siz paraya mi çöküyorsunuz ne yapıyorsunuz kim kimi dolandırıyor burda?

27 Mart 2024 16:33

24 saat oldu hala benim hesabıma giriş yapılan 1 TL para yok 10 bin tl hala bekliyor diyor ne zaman vereceksiniz benim paramı?

Klas Poker'den Transfer Yaptım 14 Saattir Para Gelmiyor

17 Şubat 2024 21:59
Klas Poker'den Transfer Yaptım 14 Saattir Para Gelmiyor
Emig sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Poker Klas Beklenen Para Transferi Sorunu

22 Ekim 2024 18:03
Serdar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

06 Aralık 2023 10:02
"Keşke şikayet etmeye gerek kalmadan beni ciddiye alıp sorunu aramızda çözseydik ama neyse. Teşekkürler."
Poker Klas Belgelememe Rağmen Paramı Ödemiyorlar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 16:49
İmajbet Kaybolan Paramın Sonucu
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
31 Aralık 2023 13:16