Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Playjoy365  Para Çekme Sıkıntısı

22 Nisan 2024 11:59

Playjoy365.com sitesinden kupon yaptım ve kazandım. Ama çekim işlemi için ilk çekim olduğu için Western Union olarak 1591 TL'lik bir ödeme yapmam gerektiği söylendi.

Ödemeyi yaptım bu seferde yurt dışı bahis portalında IBAN aktifleştirme yapmam gerektiği söyleniliyor ve bunun karşılığında 3.117 TL'lik bir ödeme yapmam istendi. Güvenmediğim için 3.117 TL'lik ödemeyi henüz yapmadım.

IBAN aktifleştirmeyi ingilizceniz varsa kendiniz 200 TL karşılığında açabilirsiniz aracı banka (www.eib.org) ile ama siteye girdiğimde aktifleştirme adına hiçbir şey yazmıyor. Yardımcı olur musunuz?

21 Nisan 2024 22:58

Antillephona License Validation'un alt yapısına ait lisanlı sitelerde de aynı olduğu yazıyor hakkında bölümünde

Yorumlar (5)

Alican
Alican

Abi benimde param var çekmek için 1591 TL istiyor napalm

Şaban

Yollarsan seninde paranız yok olur.

Şaban

Göndermeyin. Ben yolladım olmadı dediler Western Union olarak belirtmediğin için bakiye olarak yansıdı dediler, tekrar Western Union olarak gönderdim bu seferde 3117 TL istediler ilk defa yurt dışı bahis portalından para çekiyorum adı altında IBAN aktifleştirmek için ve yatırmadım çünkü diğer sitelerde hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım.

Hakan
Hakan

Abi ne oldu bu durum aynısı benim başımda da var

Şaban

Geçmiş olsun sana da kardeşim cevap vermiyorlar. Sitede dile getirince de sohbet kısıtlaması getirdiler. Buradan siteye iletildi ama site bir cevap falan vermedi, dönüş yapılmadı. Para falan atma git şikayet et.

05 Nisan 2024 11:07
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Nurettin
25 Nisan 2024 11:23
Ece sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 16:09