Plaket Fabrikası (plaketfabrikasi.com) Plaket Fabrikası. Com İlgili

27 Şubat 2024 15:02

plaketfabrikasi.com Uşak. Telefonla görüşmemizde plaketler hakkında bilgi aldım. Bir tane numune istedim ücreti neyse göndereceğim dedim numunenin ücretini. Eğer beğenirlerse 300-400 tane sipariş var. Ama illaki ilk numuneyi görmek istiyorlar dedim. Tasarımı ve bilgileri hotmailden gönderdim. Kendilerine bilgileri mail olarak gönderdim tasarım bu şekilde olacak diye görselde attım diye bilgi verdim. Tamam dediler ortalama 2-3 hafta sonra aradım Tamam bakacağız diye bilgi verdiler. Daha sonra tekrar aramamda telefona bakmadılar bir süre sonra tekrar aradım meşguldü daha sonra aramamda açtılar. Baskı ne durumda diye sordum. Basım aşamasında çok yoğunuz dediler. Bir pazartesiydi aradım 1-2 güne kadar numuneyi göndeririz birkaç işlemi kaldı Dediler. Bir hafta daha geçti mesaj attım gördüler cevap vermediler. Ve bana plaket yaptıracak müşterimle aramda sorun oluştu. Bir numune bir ayda gelemiyorsa diğer siparişler hiç gelmez. Sürekli sizinle çalışıyorduk Biz başka birini bulalım diye aramızda sıkıntı yaşadık. Ve isletme olarak adım karalandı. Bunu okuyan arkadaşlar bu şirketle iş yapmayın. Sonrada diyorlar ki Türkiye'de iş yok. İşte 300-400 tane ve devamı gelecekler plaketleri yapmaktan kaçınan bir şirket.

14 Ağustos 2024 18:10 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhaba Evet numuneler ücretri mukabilinde yapılıyor. Ödeme yapmadıysanız numune gönderilmemiş olabilir. Teşekkür ederiz.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Uçaklı Masa Siparişimde Teslimat Ve İade Sorunları

14 Şubat 20:13

14 Ağustos 2023 12:37

14 Nisan 13:07
Sipariş Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Ne Teslim Edildi Ne Ücretim İade Edildi Mağdurum

29 Ekim 16:50