BMW Borusan Piyalepaşa'da Hayal Kırıklığı: Anlaşmazlık Ve İlgisizlik!

16 Aralık 2024 10:35

Borusan Piyalepaşa servisine BMW 2021 model aracımı bakım için götürürken, otoparkta genç bir arkadaş sol ön tampona vurdu. Tutanak ve evraklarla Borusan Piyalepaşa'ya ilk defa gittim. 18,000 TL ile aracın rutin bakımları yapıldı. Orient Sigorta ile anlaşması olduğunu (ekte resim) ve 1 hafta içinde sensörleri vs. Halledeceklerini söylediler. Bugün aradıklarında Orient ile anlaşmalarının olmadığını, 61,000 TL ödemezsem aracı alamayacağımı söylediler. Ben de ödedim :) Özür bile dileme yok, ikram yok, her yer buz gibi, çalışanların yüzü asık. Bir de Borusan'a sizi şikayet ederim dediğimde, servis müdürü sürekli 'ben yurt dışında management bitirdim, BMW pilotuyum' gibi konuyla alakasız şeyler söyledi. 'İstediğiniz yere de şikayet edin' dediler. İşin açıkçası, düzgün konuşacak normal bir insan bulamadım. Borusan İstinye öyle mi? Çok seviyeli, donanımlı, saygılı çalışanlar. Çok pişman oldum. Piyalepaşa'yı tercih ettiğim için çok pişman oldum. Borusan ismi her yerde aynı kalitedir diye düşünmekle; dedim bari şu masanın üzerindeki yazıyı kaldırın, hâlâ anlaşmalı yazıyor. Bu parayı ödediğim için kendimi yanıltılmış hissediyorum.

17 Aralık 2024 10:51

5 gün oldu arayan soran yok, Borusan firmasına şikayet kaydı oluşturdum. Borusanda aramıyor. Zaten mağdurum anlaşmalı değiliz diye 61000 TL ödedim paramı almak için faturayı 5 gündür kesemiyorlar. - 8 kez aradım Borusan parasını aldığı faturayı kesmiyor. - 3 kez şikayet kaydı oluşturdum Borusan firmasına, kimse aramıyor. - Ekspertizin numarasını vermiyorlar. İşin özü ; burası Türkiye

18 Aralık 2024 14:09

Bugün orient sigortadan öğrendim. Borusan Piyalepaşa nın bugüne kadar orient ile hiç anlaşması olmamış. Banada arabamı alırken anlaşmamız var teslim edilince anlaşmamız yeni bitti 61000 TL ödemez iseniz aracınızı vermiyoruz demişlerdi. Masalarında hala anlaşmalıyız yazıyor. --Borusan hala beni aramadı :) )

12 Ocak 2025 23:18

Kimse aramadı :) )

Recep sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 14:11

Sungur Sigorta Kasko ve Trafik Sigortası

30 Ekim 2023 13:49
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 15:40

Başoğulları Otomotiv Aracımın Tamiri Ve Klima Sorunu