Onur sonuçtan hiç memnun değil

Pırlanta Diş Özel Maltepe Pırlanta Ağız Ve Diş Polikliniği - Oldukça Kötü Deneyim

22 Aralık 2023 10:04

Hayatımda hiçbir hastane ya da diş kliniğinde böyle olumsuz ve kalitesiz bir tecrübe yaşamadım! Sigortam kapsamında diş temizliği randevusu aldım. Talebim olmamasına rağmen diş röntgeni çekmek için yönlendirildim ve paket içeriği düşüncesiyle devam ettim. Hekimin yanına geçtiğimde, röntgen hakkında ve buna dair bazı bilgiler verdi. Daha sonra elindeki bir ekipmanı göstererek sigortanın bu uygulamayı karşılamadığını, fiyatının da 500 TL olduğunu iletti. Ben de standart diş temizliği yapılmasını istedim; ancak diş hekimi, standart uygulamada dişte ufak çatlakların görülebileceğini ve temizlenemediğini ya da plakların hızlı bir şekilde yerine gelebileceğini, bu yüzden bunu önermediklerini söyledi. Bu süreçteki tavrı da ödeme dışında bir işlem yapma konusunda isteksiz olduğunu gösteriyordu. Doktor hanıma, bu bilginin daha önce verilmesinin uygun olacağını, koltuğa uzanmış ve 15 dakika muayene edildikten sonra söylenmesinin anlamsız olduğunu ilettim. Çünkü ben zaten diş temizliği için gelmiştim, bu bilgi baştan verilseydi diş röntgenini de çektirmezdim. Üstelik röntgen filmini de bana vermediler. Odadan ayrıldım ve girişteki kayıt bölümündeki görevli hanıma aynı durumu aktardım. Ancak asıl süreç burada başladı, çünkü kendisi inanılmaz derecede kaba bir üslupla 'Size göre o şekilde, yapabilecek bir şey yok' şeklinde bir yaklaşım sergiledi. Benzer açıklamayı yaptığımda, yine son derece kaba bir tavırla 'Bu şekilde yapıyoruz, size göre öyle bize göre böyle' dedi ve beni uğurladı. İlk defa bir sağlık kurumunda böyle insanlarla diyalog kurmak zorunda kaldım. Özellikle girişteki adını öğrenemediğim esmer hanımefendi, sağlıkla ilgili bir klinikte görev alacak nezaket, bilgi ve profesyonellikten yoksun görünüyordu. Tüm çevrem Maltepe'de, ben de 30 yıldır burada yaşıyorum. Diş ile ilgili herhangi bir işlem için bu işletmeyi çevremdeki kişi ve kurumlara asla tavsiye etmeyeceğim.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

İmplant Dent Dr. Halide Akıncı İltihaplı Diş Çekimi

03 Mayıs 2024 09:36
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisi Randevusunda İlgisizlik Ve Ekipman Sorunları

İlknur
12 Kasım 2024 14:59
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 16:26
Eksik Kanal Tedavisi Ve İlgisizlik
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 11:54