Hasan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Pinupbet Pinco Şikayet Başlığı

01 Eylül 2024 20:43

Pin Up sitesinde oynuyordum, şu anda adı Pinco oldu. 4 gün önce yatırım yaptım ve hâlâ hesabıma eklenmedi. Gerekli şeyleri görüşüyorum ama olumlu yanıt vermiyorlar. Oynamayın, pişmanlıktır. Şu anda adı Pinco olmuş, herkesin bilgisine; yatırım yaptığınız para hesabınıza bile yüklenmiyor.

12 Eylül 2024 02:56

Para yüklüyorum ve aradan 9 gün geçmesine rağmen sürekli ve sürekli oyalayıp duruyorlar bütün slot oyunu veya bahis oynayan arkadaşlarıma önermiyorum

12 Eylül 2024 02:55

Pinco pinup Allah kahretmesin bu siteyi yüklediğim para tam 9 gün geçti hala hesabıma aktarılmadı oyun zevki bırakmıyor site oynamayın oynatmayın kesinlikle tavsiye etmiyorum

04 Eylül 2024 23:30

Bu lanet pin up sitesine bilmiyorum kaçıncı şikayet yazışım yazdığım canlı destek bile cevap vermiyor para yüklüyorum para hesabıma aktarılmıyor oynamayın lütfen bu siteyi bırakın paramı 2 misli ödemedikleri sürece bu sitede yemin ederim oynamayacağım bir daha

Emrah sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

28 Ekim 2024 13:47
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Pin Up Sitesinde Para Yatırma Sorunu Ve Geri Ödeme Talebi

30 Mayıs 2025 01:22
Pin Up Sitesinde Para Yatırma Sorunu Ve Geri Ödeme Talebi

18 Haziran 2024 23:59
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 05:16
Geciken Ödemeler Ve Yetersiz Hizmet
Tc Behiye sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tc Behiye
12 Mayıs 2024 00:21