Piabet Para Çekme Sorunu

15 Ocak 2024 13:51
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“Pia bet sorunumu çözdü çok teşekkür ederim 72 saat inceleme sonunda param gönderildi gönül rahatlığıyla güvene bilirsiniz kalitesi beni şaşırtmadi.”

Merhaba, son zamanlarda yatırım yaptığım Pia Bet sitesinde 10 bin TL yatırım yapmış ve 52.600 TL kazanmıştım. Rulet oyunlarında daha önce de 43 bin TL kadar çekimim oldu. Ancak bu sefer sitenizden belge talep edildi. Gönderdiğim belgelerin hesap incelemesi altına alındığını öğrendim. Lütfen en kısa sürede sorunu çözün. Kullanıcı adım görselde mevcut.

15 Ocak 2024 22:26

Piabet arkadaş tavsiyesi üzerine yaklaşık 2 aydır yatırım ve çekim yapıyordum. Dün rulet den yaklaşık 53 bin kazandım çekim talebi verdim. Talebim iptal edildi. Mail geldi. Mail de diyor ki çekim yapabilmek için bir kerelik kimlik tespiti yapılması gerekiyor. Kimliğin ön yüzünü ve ikametgah bilgilerini istedi. Verdim. İşlemin sonuçlanması için canlı destek ile irtibata geçtiğimde 1 ile 30 gün arası çözüm süreci var dedi. Sizi arayacaklar dedi. Bugün girmeye çalıştığımda, hesap giriş işlemine kapalıdır dedi. Yani bloke etmişler. Ben Piabet' i güvenilir bir site olarak biliyordum. Keşke oynamasaydım. Cebimdeki son paraydı.

15 Ocak 2024 14:00

Kalitenizin büyüklüğü ölçülmez ama bizler ne umutlarla para yatırıyorsak sitenize çekerkende aynı şeyi bekliyoruz

18 Ocak 2024 02:30

Piabet Pia Bet Hesabımı İnceleme Adı Altında Paramı Ödemiyor

Uğur
31 Ocak 2024 18:30

Sjhdhshs
14 Eylül 2024 13:53

Recep
22 Kasım 2024 02:54
Poker Kazancım Haksızca Sıfırlandı!
Poker Kazancım Haksızca Sıfırlandı!
Mr Awert sonuçtan hiç memnun değil

Piabet'te Çekim Talebi İptali Ve Hesap Dondurma Sorunu

Mr Awert